Göktürk Papa John's Pizza Hizmetinizde!

Türkiye'nin 10 farklı ilinde hizmet veren Papa John's Pizza zincir restoranının Göktürk'teki şubesini ziyaret ettik. Papa John's Pizza'nın Göktürk şubesi, kapıları ardına kadar açık bir şekilde sizleri bekliyor.

12 Kasım 2021 Cuma 11:46
1223 Okunma
Göktürk Papa John's Pizza Hizmetinizde!

İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında onlarca şubesi bulunan, Türkiye genelinde de 10 farklı şehirde hizmet veren Papa John's Pizza'nın Göktürk şubesi özel lezzetleriyle sizleri bekliyor.

Papa John's Pizza Sizlere Neler Sunuyor?

Kullandıkları yüksek kalite malzemelerle hazırlanan Özel Pizzaları, Klasik Pizzaları, Tavuk Ürünleri, SandviçleriPeynirli Börekleri, yüksek kalite taze malzemeler ve özenle seçilmiş peynirlerle hazırlanmış Peynirli Çubukları ve menüsünde barındırdığı bir çok lezzetli ürünü sizler için hazırlayıp sunuyor.

Ayrıca menüsünde bulunan tatlıları da büyük bir özenle hazırlanan Papa John's Pizza ürünleri kesinlikle damak tadınızda yerini alacak.

Göktürk Sipariş : 0212 322 22 58

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.11.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.