Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı "GÜLER GÜR"

Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı "Güler Gür"

01 Mart 2024 Cuma 12:53
18850 Okunma
Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı "GÜLER GÜR"

Yerel seçimler ile birlikte olacak olan Muhtarlık seçimleri için sayılı günler kaldı. Göktürk Mahallesi Muhtarlık içinde aday olan Güler Gür değişim vaadediyor. 

Muhtar Adayı Güler Gür "Bu Ekiple Göktürk Güler" sloganı ile yola çıktı. Göktürk'ün bilinen ve tanınan aza ekibi ile birlikte seçim için iddialı bir çalışma başlattı. 

Aza Ekibi;

- Adem Arlı 

- Begüm Boronkay

- Levent Albayrak 

- Bilal Yazıcı 

- Şule Doğanay

- Özlem Cingisiz

GÜLER GÜR KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Güler Gür,ilk-orta ve lise eğitimini Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nde tamamladıktan sonra halihazırda devam etmekte olduğu sigortacılık mesleğine1995 senesinde Başak Sigorta A.Ş’de başlamıştır. Aynı zamanda Milli Reasürans A.Ş’de Sigortacılık eğitimi almıştır.

2000 senesinde gittiği Londra ve 2009 yılında farklı zamanlarda seyahat ettiği Dubai’de ‘Yangın Sigortaları’ konusunda eğitim almıştır. 2013 yılında kendi sigorta acentesini kurarak Sigortacılık faaliyetlerine 27 yıldır devam etmektedir. Bunun yanı sıra   HABERGLOBAL TV ‘’ İYİ Kİ SİGORTALIYIM’’  isimli Tv  programı ve DÜNYA GAZETESİ nin youtube kanalında sigortacılık üzerine program yapmaktadır.

2018-2023 yılları arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Sigorta Acenteleri İcra Komitesi İstanbul İl Delegesi olarak görev yapmıştır.

KASİAD(Kastamonu İş İnsanları Derneği) üyesi

TRKTYD (Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği) üyesi ve Göktürk sorumlusu

ARYAWOMEN ( Arya Kadın Yatırım Platformu 8.chapter) üyesidir

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.03.2024 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24