Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği, Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi, Gazete Göktürk ve Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner'den Yılbaşı Mesajı

31 Aralık 2023 Pazar 13:42
42637 Okunma
Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği, Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi, Gazete Göktürk ve Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner'den Yılbaşı Mesajı

Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği, Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi, Gazete Göktürk ve Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner, 2023 yılında ülkemizce yaşanan tüm kötü olayların son bulmasını, 2024 ün ülkemize milletimize güzelliklerle gelmesini diledi. 

Göktürk Dergisi yeni yıl sayısı çıkmış olup , yeni yılın ilk çeyreğinde gerçekleştireceği Göktürk Dergisi 6. Yılın En'leri Ödül Töreninin hazırlıklarına hızla devam ettiğini belirtti. 

Yeni yılın, tüm ekibimize ve dostlarımıza hep gülümseten anılar bırakmasını diliyoruz.

Birlikte daha güçlüyüz, yeni yılda da birlikte imza atacağımız nice başarılarımız olsun diyerek tüm sevenlerinin yeni yılını en içten dilekleri ile kutladı.

Mutlu seneler!

ÜMİT ÖNER 

İletişim için;

Telefon: 0541 271 24 48

instagram: @umitoner_official / @gokturkdergisi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.01.2024 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24