Göktürk Halkı Ekrem İmamoğlu'nu Çoşkuyla Karşıladı!

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Göktürk'ü ziyaret etti.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 10:17
1339 Okunma
Göktürk Halkı Ekrem İmamoğlu'nu Çoşkuyla Karşıladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 17 Mayıs Cuma akşam saatlerinde Göktürk'ü ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu'nun Göktürk'e gerçekleştirdiği ziyaret Göktürk Halkı'nın gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle bir mitinge dönüştü. Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulunmak üzere Atatürk Anıtı'na ilerlerken Göktürk Halkı da beraberinde yürüdü.

Giderek artan kalabalık ve yoğun ilgi nedeniyle İmamoğlu konuşmasını daha geniş bir alanda yapmak zorunda kaldı.

Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı konuşma

Ekrem İmamoğlu Göktürk'e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Bu şehrin çocukları, gençleri, kadınları için çok güzel şeyler yapacağız. Bu gece Göktürk'te bir anda meydanı doldurup buluşmamızı mitinge dönüştüren ve bize coşkuyla katılan vatandaşlarımıza gönül dolusu teşekkürler. #HerŞeyÇokGüzelOlacak " ifadelerini kullandı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.05.2019 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.