FEDERAL COFFEE GÖKTÜRK

3. Nesil Kahvenin Ötesinde Bir Konsept

06 Temmuz 2020 Pazartesi 11:58
1773 Okunma
FEDERAL COFFEE GÖKTÜRK

Ülkemizde 3. Nesil kahve zincilerine olan ilgi artarak devam ediyor. Günümüzde bir çok farklı isim, konsept ve lokasyonda kahve zincirleri bulunuyor. Birçoğu benzer konseptler üzerinden ilerlerken Federal Coffee çehrenin biraz daha dışına çıkmış bir profil çiziyor.

Avustralya’dan ülkesine dönen Türk girişimciler tarafından kurulan Federal Coffee Göktürk Şubesi ile Coffee + konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Bu konsepti ile kahve keyfinize eşlik edebilecek tatlı ve tuzlu aperatiflere ek olarak pizza, köfte, hamburger gibi ana yemek seçenekleri de sizleri Federal Coffee Göktürk’te bekliyor.

Federal Coffee kahve çekirdekleri olarak Rainforest Alliance tarafından sertifikalandırılmış, organik üretim sertifikaları bulunan %100 Arabica kullanmaktadır.

Federal Coffee Göktürk

Adres: Arcadium Life Çarşı Dükkan No: 26-1F Göktürk – Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 801 74 14

Mail: [email protected]

Instagram: federalgokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.08.2020 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.