EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ BÜYÜYOR

Bölgemizinve ilçemizin önemli sivil toplum kuruluşu olan Eyüp Müteahhitler Derneği bölgemizin önemli müteahhit ve iş insanlarının katılımı ile büyüyor.

07 Mart 2024 Perşembe 01:43
1556 Okunma
EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ BÜYÜYOR

İnşaat sektörünün yaşadığı sorunları ulusal ve bölgesel yayın organlarında dile getirerek kamuoyu oluşturan Eyüp Müteahhitler Derneği müteahhit ve iş insanlarının çekim merkezi oluyor.

İnşaat sektörünün sorunları dile getiren, bu konuda basın toplantıları düzenleyerek kamuoyu oluşturarak sektör sorunlarının sözcülüğünü yapan Eyüp Müteahhitler Derneği bölgemizin önemli müteahhit ve iş insanlarının katılımı ile büyüyor.


Birlikten güç doğar ilkesini şiar edinmiş olan Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak bölgemizdeki müteahhit ve iş insanlarının bir araya gelmesi için çalışmalarını aralıksız süründürüyor. 

Gaziosmanpaşa Müteahhit ve iş İnsanları Derneğinin oluşmasına sağladığı katıdan sonra bugün de bölgemizin önemli müteahhit ve iş insanları ile bir ara geldi.

Göktürk’te yapılan kahvaltılı iş toplantısına Emti İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akçiçek, KRG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske, Çetin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çetin, İvme Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Polatot, Abdiağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karataş, Bayram ARC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Bayram ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sektör sorunlarının ele alındığı toplantıya katılan müteahhit ve iş insanları Eyüp Müteahhitler Derneği’nin son dönemde inşaat sektörünün sorunlarına karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Eyüp Müteahhitler Derneği İrfan Tutacak ve yönetimine teşekkür ettiler. Ve Eyüp Müteahhitler Derneğine üye olacaklarını ifade ettiler.


Eyüp Müteahhitler Derneği İrfan Tutacak yaptığı açıklamada “Arkadaşlarımızla uzun zamandır çeşitli platformlarda görüşüyorduk. Bugün bir ara geldik. Sektörümüzde yaşanan gelişmeler üzerine konuştuk. Derneğimiz çatısı altında toplanarak sektörümüzün sorunlarını daha geniş kesimlere duyurmak için hep beraber birlikte hareket etmeye karar verdik. Toplantımıza katılan müteahhit ve iş insanlarımıza teşekkür ederim. Eyüp Müteahhitler Derneği yaptığı tüzük değişikliği ile tüm İstanbul’u kucaklayacak isim değişikliğine gitmiştir. Yakın zamanda bunu kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.03.2024 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24