Eylül Baharat

“Önemli hastalıklarda tedavi mutlaka uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilmelidir ancak birçok rahatsızlığa bitkisel ürünlerle de tedavi için denenmelidir. Biz Eylül Baharat olarak şifalı bitkiler konusunda araştırmalarımızı yıllardır yapıyoruz; özel kürler, bitki karışımları, bitki ekstraktları hazırlıyoruz siz de bu karışımları kullanıp faydalanabilirsiniz.”

10 Mart 2020 Salı 11:09
4863 Okunma
Eylül Baharat

Ben Gayane Yıldızbakan. Daha önceden bahsettiğim gibi Jinekoloji mezunuyum, fakat Ermenistan’da okuduğum için Türkiye’de görev alamadım. Anneannem eski yöntemler ve çok eski terkipler ile hazırladığı doğal ürünler ile şifacı olan bir bayandı. Ondan el aldım ve bir çok yararlı şeyler hazırlamayı öğrendim. Kendisi eski yöntemlere dayanarak, güzel formüller bularak birçok ürün geliştirdi. Ben de bu işe devam etme kararı aldım. Eşim aynı zamanda Herbalist, ondan da yardım alarak kürler hazırlamaya başladım.

Doğadan kendi ellerimle taze bitkiler toplayarak; özellikle KOAH hastalığı, akciğer kanseri, karaciğer kanseri, alerjik astım ve bronşit, şiddetli öksürme ve buna benzer birçok önemli hastalıklar için kürler hazırladım. Bu zamana kadar hazırlamış olduğum kürler bana %90 olumlu sonuçlar verdi. Şifa elbette Allah’tandır ama hazırlamış olduğum kürler hastalıkların geçmesine vesile oluyor, herşeyden önce geçeceğine inanmamız gerekiyor. 
Aynı zamanda, tamamen doğal kremler hazırlıyorum. Lekeler, kırışıklıklar, sedef ve egzama, mantar ve buna benzer... 
6 yıldır Göktürk’teki şubemi yönetiyorum, 2019 Eylül ayından beri ise Reşitpaşa şubemiz hizmetinize açıktır...

Ciltteki oluşan doğum, güneş, lazer ve yanık lekesine aynı zamanda ciltteki kırışıklıklarına iyi gelen, kaz ayağa bölgesini sıkılaştıran her cilt için uygun olan tamamen doğal bitkisel yağlardan yenilebilecek kadar doğal olan tüm cilt sorunlarınıza birebir fayda gösterecek olan ürünümüz cildinizi aynı zamanda 5 yaş gençleştirme özelliğine sahip olduğunu siz de fark edeceksiniz.

Tabiat ananın bize vermiş olduğu değerli ve özel bitkileri kendi ellerimle ormanda çayırda toplayıp extrait haline getirdim.

Ürünlerimizin faydası çok fazla özellikle akciğer rahatsızlığına alt ve üst solunum yolu enfeksiyonlarına çok faydalı olup aynı zamanda astım bronşit nefes darlığına öksürüğe faydalı ürünler bunların dışında diğer iç organlarımızda da karaciğer yağlanması böbrek ve idrar yolu enfeksiyonlarına çok fayda gösterdiğini gördük birçok müşterimize çevremize ve arkadaşlarımıza verdiğimizde geri dönüşümü çok iyi ve çok faydalı olduğunu gördük. Sizlerde Bu üründen faydalanmak istiyor iseniz bizimle iletişime geçiniz.

Eylül Baharat

Adres: Göktürk Mah. Çamlık Cad. No:18/C Eyüpsultan/Istanbul

Adres: Reşitpaşa Mah. Tuncay Artum Cad. No: 16 Sarıyer / İstanbul

Tel: 0535 597 59 83 - 0532 346 85 25

İnstagram: eylulbaharat_gayane / eylulbaharat_gokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.03.2020 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.