Birecikli'den Yeni bir anlayış.. Yeni bir baslangıç..

Yeni konsept, pilot uygulama, 35 yıllık tecrübe…

15 Eylül 2020 Salı 17:30
2097 Okunma
Birecikli'den Yeni bir anlayış.. Yeni bir baslangıç..

Günümüzde insanlar bilinçlendikçe yemesine içmesine dikkat ediyor aynı zamanda bütçesine de. Ziya Şark Sofrası olarak bu ihtiyacı hissederek bu yeni konsepti yapmaya karar veren Bilecikli Kebap. Doğum yerimiz olan Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinin o meşhur lezzetlerini doğal lezzetinden ödün vermeden damak zevkinize sunmakta.



Güney doğuda herkes bilir ki en güzel kebap Birecik’te yenir. Birecik’e has tepsi kebaplarını, Patlıcan kebabını, Kilis tava, Malatya Darende tava, Konya Bıçak arası pide, tırnaklı pideli dürümünü, Zırh kıyması haşhaş kebabını, ciğer kebabını hakiki sarımsaklı Antep lahmacununu, soğanlı Urfa lahmacununu ve etin kendinden fazla oynamadan sade bir şekilde sunmaya çalışacağız Her şeyden evvel helal kesim sertifikası alınmış dana eti ve kıvırcık kuzu eti satılmaktadır.

Kendi imalatları olan sucuk kavurma ve kebaplık et çeşitleri ve zırh kıyması dolmalık ve yemeklik çiğköftelik taze et satışlarıyla farklı konseptle satışları vardır. Göktürk Ziya Şark Sofrası Şubelerinde Yöresel marketleri hizmete girecektir Her bölgenin en güzel ürünlerini organik şekilde satışa sunmayı hedeflemektedirler.

Birecikli Kebap

Adres: Merkez Mah.İstanbul Cad. No 42:G/H Göktürk - Eyüp/İstanbul
Mail: [email protected]
Telefon: 0 212 322 54 96 - 0532 285 81 31
Web: www.birecikli.com
İnstagram: bireciklikebap

Son Güncelleme: 17.09.2020 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.