Özgür Özgülgün, Biltes Koleji İşbirliğiyle Neşe Erberk Anaokulunda Miniklerle Buluştu

Özgür Özgülgün, Biltes Kolejiyle yaptığı iş birliği çerçevesinde Göktürk ve Kemerburgaz bölgelerindeki anaokullarını ziyaret ederek miniklerle keyifli dakikalar geçiriyor.

14 Şubat 2020 Cuma 18:17
1716 Okunma
Özgür Özgülgün, Biltes Koleji İşbirliğiyle Neşe Erberk Anaokulunda Miniklerle Buluştu

Uzun yıllar televizyon programlarında çocuk etkinlikleri ve programları düzenleyen başarılı oyuncu Özgür Özgülgün, Neşe Erberk Anaokulunda “Balık Kraker” adlı kitabıyla miniklerin karşısına çıktı. Çocuklarla keyifli dakikalar yaşayan başarılı oyuncu, onlara neşeli hikayeler anlattı.

Biltes Kolejiyle Şubat ayının ikinci haftasından itibaren özellikle Göktürk ve Kemerburgaz bölgelerindeki anaokullarıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Özgür Özgülgün; “Benim okul öncesi kitaplarım var; “Balık Kraker”, Annemin Sesinden Hikayeler”, Uykusu Kaçan Pijama” şimdi “Tuhaf Patatesler” diye yeni bir kitabım geliyor. Çocuklarla iletişimim çok kuvvetli, çünkü uzun yıllar televizyon programlarında çocuk etkinlikleri, çocuk programları yaptım. Son on yıldır da, İZ TV dönemini saymazsak, çocuk programları yapmaya başladım. Çocuk programlarının getirisi olarak İstanbul’daki birçok okulla drama düşünce becerileri çalışması yaptım. Bu anlamda okulları geziyoruz. Bu sene de Biltes ailesi olarak geziyoruz. Bu gezilerimiz, Şubat, Mart ve Nisan aylarında devam edecek. İlerleyen zamanlarda Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde büyük bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

Anne-Çocuk Dergisinde her ay bir tane yazısının çıkacağını belirten Özgülgün; “Anaokullarını gezerek kendi kitaplarımızın tanıtımını yapıyoruz. Kendi hikayelerimizi oynuyoruz. Yazdığımız hikayeleri genç arkadaşlarla buluşturuyoruz. Yani bu bölge insanlarının vazgeçilmez parçası olan çocuklarına nasıl faydalı olabiliriz, onlara olumlu yönde nasıl dokunabiliriz, onların planlamasını yapıyoruz. Bu anlamda da sizlere de çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kemerburgaz ve Göktürk bölgesindeki etkinliklerinin devam edeceğini vurgulayan başarılı oyuncu; Bugün Neşe Erberk Anaokulunda “Balık Kraker” adlı öykümüzün hikayesini anlattık. Ben bu kitabın içindeki hikayeyi anlatmıyorum çocuklara, bunun öncesini ve sonrasını anlatıyorum. Bu kitabın hikayesini anlatırsam çocuk bunu alacak rafa kaldıracak, bu pek bir işe yaramayacak. Biz burada çocuklarımıza ödev veriyoruz. Bu kitabı evde mutlaka büyükleriniz size okusun diyoruz. Hem çocuklara okuma alışkanlığı kazandırıyoruz hem de aile içerisinde birbirleriyle etkileşerek, çocuğun gelişim sürecinde bir parça destek sağlamaya çalışıyoruz. Umarım yeni nesile bir faydası dokunur.” diye kaydetti.

Özgür Özgülgün etkinlik sonrasında “Balık Kraker” adlı kitabını imzalayarak miniklere hediye etti.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.02.2020 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.