Amerikan Kids Göktürk'te Kodlama Eğitimi Algoritma ile Başladı!

Dünyada gelişmiş ülkeler düzeyindeki okullarda kodlama eğitimi yaygınlaşmaktadır. 

15 Kasım 2018 Perşembe 10:52
782 Okunma
Amerikan Kids Göktürk'te Kodlama Eğitimi Algoritma ile Başladı!

Dünyada gelişmiş ülkeler düzeyindeki okullarda kodlama eğitimi yaygınlaşmaktadır. Kodlama eğitimi; çocuklarımızın problem çözme ,sentez yapma, analitik düşünme gibi üst düzey becerilerinin gelişmesine, neden sonuç ilişkisi kurmalarına, küçük yaşlarda zamanı doğru kullanmalarına katkı sağlar.

Göktürk Amerikan Kültür Kids Ailesi de bu ihtiyaçların giderilmesi doğrultusunda; eğitimci mühendisten, minik mühendislerimize "KODLAMA EĞİTİMİ" vermeyi planlıyor.

Hangi amaca hizmet ederse etsin, okul öncesi dönemdeki çocuklarımızın tabletler ya da bilgisayarlar ile eğitime tabi tutulması aileleri endişelendirebilir. Bu yüzden Amerikan Kids Göktürk "UNPLUGGED KODLAMA" eğitimi veriyor.

Amerikan Kids

"Unplugged Kodlama"da; teknolojiden bağımsız bir şekilde, hayatımızın birçok alanında mevcut olan yazılımın okul öncesi çocuklarında temel seviyede verilmesi amaçlanmıştır. Kodlama Eğitmeni mühendisten, çocuklarına özel olarak, tabletle kodlama eğitimi aldırmak isteyen veliler Amerikan Kids Göktürk yetkileri ile iletişime geçebilirler.

Amerikan Kids Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Çamlık Caddesi Menekşe Sokak No:16 Eyüpsultan / İSTANBUL.

Telefon: 0212 322 60 00

Web Sitesi: amerikankulturkidsgokturk.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.11.2018 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.