Zişan Durma

Zişan Durma yeni kitabıyla ilgili ve gerçekleştirdiği uygulamalar ile ilgili bilgileri Anne Çocuk Dergisi'nin Şubat - Mart sayısında sizlere aktardı

01 Nisan 2020 Çarşamba 12:59
1508 Okunma
Zişan Durma

Yaşam amacını , işi olarak yapan şanslı insanlardan biriyim .  Bu işi yaparken de en büyük niyetim; insanların hissettikleri ve anlamlandıramadıkları o boşluğu fark ettirmek. Çünkü bu boşluk nasıl tüm yaşamı keyifsiz bir hale getiriyorsa; tanımlandığı zaman da mutluluğu tüm hücrelerde hissettiriyor. Üstelik bunun maddi ya da fiziksel bir karşılığı yok. Sadece ilgili olduğu enerji ile tamamlanabiliyor. İnsanlarla işte tam da bu yolculukta beraber olmak çok keyifli bir duygu. 

İnsan olmanın getirdiği temel duygu bağ kurmaktır. Bağ kurmak doğamızın gereği, kaçınılmaz bir iletişimdir. Ama bu bağları hangi duygu ile kuracağınız ve yaşamınıza hangi enerjileri katacağınız sizin seçimlerinizle oluşur. 

Neden zorlanıyorsunuz? Neden mutsuzsunuz? Neden tekrarlar yaşıyorsunuz? Çatışmalar, mücadeleler, kıtlık, ayrılıklar, başarısızlıklar… Eğer yaşamınızı tanımlarken kullandığınız sıfatlar sadece olumsuzsa ; artık kendinize başka bir yerden bakmakta fayda var demektir. 

Bu çalışmaların tamamı her yaş grubundan; kadın erkek herkesle yapılabiliyor. Yaşamda küçük büyük sorun olmadığını biliyorum. Sadece benim için geçerli olan tek kavram ‘’çözülmeyi bekleyen sorun’’. Çünkü herkes sorununu haklı olarak büyük bir sorun olarak tanımlıyor. Ama kimse ‘’bu sorun hayatımda bir şeyi dönüştürmek için kendini belli etti’’ demeyi fark edemiyor. Böyle de olunca sorunlar ve sıkıntılarla dolu bir hayat devam ediyor. Oysa bizim çalışmalarımızda sorunun vermek istediği mesajı fark edip; geri kalan tüm sıkıntı enerjisinden sevgiyle özgürleşiyoruz. Ayrıca o konu gibi başka sıkıntılar çıkmaması için neyi fark etmesi gerekiyor ona bakılıyor. Bu sınav stresi de olabiliyor, maddi sıkıntılar da... Rahatsızlıklar, iletişim, ilişki konuları, iş hayatı, yaşam amacı... Yaşamın içinde neyi yaşıyorsanız, her şey için danışmanlık alınıyor. 

Bize uygulamalarınızı anlatır mısınız? Uygulamalarınızı kimler kullanabilir?

Dünyanın her yerinden isteyen herkesin ulaşabilmesi için uygulamalarımın hem Türkçe hem de İngilizce versiyonları yer almakta. Google Play ve Apple Store’da yer alan iki uygulamam var. Bunların ilki “Hamilelik Enerjisi” uygulaması , ikincisi ise “ 7’den 70’e ” uygulaması. 

Hamilelik Enerjisi” uygulamanızdan bahseder misiniz? 

Hamilelik Enerjisi Uygulaması, bu zamana kadar hamilelikle ilgili yapılan uygulamalardan oldukça farklı. 

Hamilelikle ilgili size herkes kendi anılarını anlatabilir, yiyecek içecek tavsiyelerinde bulunabilir . Bizim uygulamamızda
ise hamileliğin ilerleyen sürecinde bebeğin gelişimi ve annenin ilerleyen sürece uyum sağlaması olumlu enerjilerle destekleniyor. Bebeğin her an gelişen beden yapısını ilgili organın enerjisinin temsil ettiğicümlelerle anneye fark ettiriyor; ayrıca hamilelik sürecinde annenin yaşayabileceği rahatsızlıkların zihinsel ve enerjisel sebeplerini açıklıyoruz. Annenin enerjisinin arınmış, temiz ve yüksek olmasının hem kendisi hem de bebek için ne kadar önemli olduğunu fark ettiriyoruz. 

7’den 70’e uygulaması? 

7’den 70’e Uygulaması hem küçük çocuklar hem de büyüklerin içlerindeki büyümeyen çocuklar için... Daha annelerinin karınlarında desteklemeye başladığımız çocuklar, büyüyor. Ve bir çocuk, küçükken öğrendiği bilgileri asla unutmuyor. İşte bu bilinçle çıktı bu uygulamamız. İki bölümü var. İlk bölüm “İlham Kartları”, ikinci bölüm ise “Sihirli Ekran” bölümü. İlham Kartları, o anda fark etmeniz gereken mesajları size aktarıyor. Kartların görselleri ve yazılarının yanı sıra ses tuşu ile benim ağzımdan sesli bir şekildedinlenebiliyor. Sihirli Ekran seçeneğinde ise; çocuklara aslında bilmeleri gereken çok temel enerji bilgileri aktarılıyor. Nefesine odaklanması, kendini sevmesi ve sevdiklerine sevgi yollayabilmesi gibi... Her çocuk yaşamın içinde; güzel enerjileri arttırabileceğini, kendine iyi gelmeyen duyguları dönüştürebileceğini fark ederse yaşam boyu kendi yolunda direksiyonun başında olur. Bu sevgi dolu bir güçtür. Ve her an onu destekler. 

Hamilelik Enerjisi kitabım bir yaşam şeklini yansıtıyor. Okunduğu zaman , yaşamınızın içinde sizi her alandan destekleyen bir enerji yaratıyor. 

Bu bir seçimdir. Ya kendinizi, yaşamınızı, yaşam içinde
her şeyigüzelleştirmeyi, sevmeyi tüm bunların sizi desteklemesini seçersiniz ya da mutsuzluklarınızın devam etmesine göz yumarak söylenmeye devam edersiniz. 

Bu kitap; yaşam enerjisine sahip olmak, onu korumak ve arttırmak isteyen tüm insanlar için yazıldı. 

Seçimi konusunda netleşmiş, “Hem kendime hem de aileme daha da iyi gelmek istiyorum.” diyen her kişinin okuyabileceği bir kitap oldu bu. Şu anda hamile olanlar, daha önce çocuğunu doğurmuş ve hamilelik süreciyle ilgili aklına takılan şeyler yaşayanlar, henüz hamilelik deneyimi olmamış insanlar, kendini bu sürece hazırlamak isteyenler, kadını erkeği herkesin okuyup hamilelik süreciyle ve enerjilerle ilgili birbirini anlayabileceği bir kitap. Üstelik hamilelikten yola çıkarak yaşamın her alanına dair birçok ritüelin bilgisi de kitabın içinde yer alıyor. 

İsteyen herkes www.amazon.com adresinden ‘’Hamilelik Enerjisi’’ kitabımıza online olarak ulaşabilir. 

*Bireysel çalışmalarımız telefon ve Skype yöntemi ile dünyanın her yerindeki danışanlarımızla bizi buluşturuyor. Saat farkını ayarlamak yeterli oluyor. Eğitimlerimiz için bile artık online seçeneklerimiz var ve de düzenli olarak yaptığımız tekrarlar, herkesin programına uygun bir zaman yaratabiliyor. Bazen biz de şehir dışı grupları için özel eğitimler yapabiliyoruz. 

  

Zişan Durma 

www.zisandurma.com  

www.isiksarsinsizi.com

05312105944 // 05302387088 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.04.2020 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.