Ebebek Tarafından Emzirme Şenliği Düzenlendi

''Bir damla bin fayda'' mottosuyla yola çıkan ebebek, anneleri ve anne adaylarını “Emzirme Şenliği” etkinliğiyle alanında uzman isimlerle buluşturdu.

28 Kasım 2019 Perşembe 18:00
1493 Okunma
Ebebek Tarafından Emzirme Şenliği Düzenlendi

Ebebek, bir damla anne sütünün bile bebekler için son derece değerli olduğunun bilinciyle gerçekleştirdiği Emzirme Şenliği etkinliğinde emzirme konusu her yönüyle ele alınarak anne ve babalar bilinçlendirildi.

2 senedir emzirme özelinde birçok adım atan marka, Doğa Rutkay moderatörlüğünde; birbirinden değerli uzmanlarla anne sütü ve emzirme konusunda merak edilenleri konuşarak ebeveynlerle bilgi paylaşımı gerçekleştirdi.

 Etkinlik sonunda sahne alan ve şarkılarını ebeveynlerle birlikte seslendiren Nil Karaibrahimgil; aynı zamanda annelik öyküsünü ve emzirme döneminde yaşadıklarını paylaştı.

Bir Damlalık Mucize: Anne Sütü!”, “Lansinoh ile Emzirmeye Hazırlık ve Doğru Emzirme Teknikleri”, “Babymom ile Emziren Anne Psikolojisi”, “California Walnut Commission’un Destekleriyle Emzirme Döneminde Beslenme ve Süt Artırıcı Öneriler” konu başlıklarında paneller düzenlendi. “Bir bebeğin bir damla daha anne sütü almasına” vesile olabilmek amacıyla anneleri bilinçlendirmek ve bu hassas süreçlerine yardımcı olabilmek için alanında uzman doktorlar ebeveynlerle bir araya geldi.

Emzirme Şenliği’nin açılış konuşmasını yapan ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş; “Bugüne gelene kadar emzirme konusunda birçok adım attık. Bu nedenle bugün aslında bir başlangıç değil bugüne değin yaptıklarımızı sizlerle paylaşacağımız, bu ana kadar olan çalışmaları taçlandırıp yeni projelere yelken açacağımız bir gün olacak. Bugüne kadarki çalışmalarımızı sizinle paylaşmadan önce bizim için kıymetli olan bir anımızı sizlerle paylaşmak isterim; 2001 yılında e-ticaret’e başlayan ebebek’in satışını gerçekleştirdiği ilk ürünün bir göğüs pompası olması belki de bugünlerin bir işaretiydi… Kuruluş hikâyemizin daha en başındayken “bir bebeğin bir damla daha anne sütü almasına” vesile olduk ve o günden bugüne daha binlerce anne adayı ve anneye emzirmeyi anlattık.” dedi.

ebebek Hakkında

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir. 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 yılı başında fiziki mağazacılığa taşıyan ebebek; ebebek.com internet satış sitesi ve 52 ildeki 150 mağazasıyla anne-babalara hizmet vermeye devam ediyor.

www.ebebek.com

0216 325 11 11

Detaylı Bilgi İçin:

Melisa Ece Taner

ebebek Kurumsal İletişim

0 538 412 74 76

[email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.12.2019 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24