Bebeklerin Karyola Parmaklık Koruyucuları Mybeeandme!

My bee & me Bebeklerin sağlıklı, güvenlikli, ve konfor içinde büyümelerini hedefliyor.

01 Eylül 2020 Salı 12:26
1626 Okunma
Bebeklerin Karyola Parmaklık Koruyucuları Mybeeandme!

Bebeğinizin karyolasında yeterli hava sirkülasyonu olması özellikle de sıcak yaz günlerinde çok önemlidir. Nefes almak yaşamın hayati bir işlevidir. Hepimiz gibi bebekler de oksijen (O2) ile nefes alır ve karbondioksit ile (CO2) nefes verir. Oksijen, bebeklerin iyi uykusunun yanı sıra gelişimi için de çok önemlidir. Karyoladaki hava dolaşımını azaltırsanız, bebeğiniz kendi dışarı verdiği ve karyoladan dışarı çıkamayan karbondioksit yoğunluklu havayı soluyacak ve daha az oksijen alacaktır.

Karyola parmaklık koruyucuları duydunuz mu?

Bebekler ve küçük çocuklar için en güvenli bebek karyolası koruması (SIDS riski yok).

my bee & me parmaklık koruyucular, karyolanın her bir çubuğunun etrafını sarar ve hava sirkülasyonuna izin veren boşlukları korur. my bee & me bebek karyolası tamponları, bebek sağlığı / bakımı profesyonelleri ve uyku danışmanları tarafından tavsiye edilmektedir. Türkiye'deki pek çok ebeveyn, eski tip yatay tek parça karyola koruyucuların çocuklar için tehlikeli olduğu gerekçesi ile New York dahil olmak üzere birçok ABD eyaletinde yasaklandığını bilmiyor. my bee & me karyola parmaklık koruyucuları, eski tip koruyuculara güvenli ve akıllı bir alternatiftir. Bu yenilikçi ürün, anne-bebek alanında uzman bir çok profesyonel tarafından da önerilmektedir. my bee & me bebeklerin sağlıklı, güvenlikli, ve konfor içinde büyümelerini hedeflerken, ebeveynlerinde huzur içinde olmalarını istiyor.

My bee & me

Adres: Altıntepe Mah. Cihadiye Cad. Ortaklar İş Mrk. No: 92/4, Küçükyalı - Maltepe, İstanbul
Telefon: 0216 367 3452
Mail: [email protected]
İnstagram: mybeeandme.tr
Web: tr.mybeeandme.com/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.08.2021 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.