LUNA BELLA

16 Temmuz 2019 Salı 14:33
988 Okunma
LUNA BELLA

Siz, Göktürk sakinlerine geniş yelpazeli menüsünden kaliteli yemekler sunmak felsefesini açıldığı günden beri taşıyan Luna Bella Göktürk, yemeklerinin olağanüstü lezzeti yanı sıra, kalitesinin sırrının ev yapımı ve taze malzemeler olduğunu söylüyor. Güney mutfağının el lezzetinin katıldığı yemeklerden, Ege’nin zeytinyağlılarına ve Dünya mutfağından aklınıza gelebilecek birçok lezzeti barındıran Luna Bella Göktürk, sabah serpme kahvaltıdan tutun, sıcacık gözlemeye, özlenen Anadolu lezzeti pişiye kadar pek çok renkli seçenekleri sunuyor.Yahut günün ilerleyen saatlerinde yakınlarınızla öğlen yemeğine, akşam yemeğine gelerek menüdeki sınırsız seçeneklerden seçebilir, zeytinyağlıların tadını çıkarabilir veya günü gününe pişen tatlıların tadına bakabilirsiniz.

Luna Bella Göktürk, özel organizasyonlarınızda da size hizmet verebilecek yetkinlik ve donanıma sahiptir.

Ev yapımı yemekleri Luna Bella’da yerken, kafe çalışanlarının ve sahibinin her zaman sizleri ağırlamaya hazır sıcak, güler yüzlü üslubuyla karşılaşacak ve kendinizi aynı zamanda evinizde gibi hissedeceksiniz. Her zaman kafeye konuklar beklense de , yemek sepetinden de siparişleriniz aynı kalitede ve mümkün olduğunca hızlı şekilde sizlere ulaşacaktır.

İşte Luna Bella’nın eşsiz lezzetlerinden birkaçı:

El yapımı pesto sosu ile marine edilmiş sebze yatağında ızgara somon

Özel incecik hamuru ve bol kıyması ile el yapımı mantı

Organik tereyağıyla hazırlanmış yumuşacık waffle hamuru ve en özel çikolatalar ile.

3 farklı sosuyla birbirinden farklı 3 lezzet bir arada !

Adres: Belediye Cad. No:25/D Göktürk-Eyüpsultan/İstanbul

Tel: 0212 322 73 03

İnstagram: Luna_bella_gokturk

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.