Genç Başkandan Anlamlı Ziyaret

Hakan Nergis Tekerlekli Sandalye Atletizm Milli Takımını ziyarette bulundu.

07 Aralık 2020 Pazartesi 10:23
627 Okunma
Genç Başkandan Anlamlı Ziyaret

Genç Başkandan Anlamlı Ziyaret

Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı ve GÖKİD Sportif Faaliyetler Komisyonu Başkanlığı görevini eş zamanlı yürüten Hakan Nergis Tekerlekli Sandalye Atletizm Milli Takımını ziyarette bulundu.

Engellilerle ilgili pekçok dernek ziyaretinde bulunarak Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı çatısında çeşitli projelere imza atan Hakan Nergis'in bu haftaki ziyareti Tekerlekli sandalyeye Atletizm Milli Takımı'na oldu. Yakın zamanda "İyilik Mayası" projesi ve evsiz vatandaşlar için yeni projeler başlatan Hakan Nergis özellikle engelli vatandaşlara olan hassasiyetini şu sözlerle dile getirdi. 

"Toplumda engelliler sorunlu olarak değil özel olarak algılamalı ve destek olunmalı". Başkanlık görevlerinin yanısıra Spor Bilimleri Uzmanı olan Nergis Tekerlekli Sandalye Atletizm Milli Takımı antrenörü Ömer Cantay' la değerlendirmelerde bulundu. Engellilere yönelik yeni bir projeye daha yakın zamanda başladıklarını belirten Nergis: "Mavi Kapak" kampanyasına hatırlatma yaparak 3 Aralık engelliler gününde yeni bir proje başlattık, proje 15 Mayıs Engelliler Haftasına kadar devam edecek, diyerek önümüzdeki günlerde projenin detaylarının paylaşılacağını belirtti.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.