Feride Çelebi

Profesyonel Makyaj Uzmanlığı

13 Eylül 2019 Cuma 12:28
1543 Okunma
Feride Çelebi

İpek Kirpik 

İpek kirpik ekleme uygulaması, gerçek kirpiklerin uzunluğunu ve kalınlığını arttıran bir yöntemdir. İpekten hazırlanmış olan bu takma ipek kirpikler, üst göz kapağındaki gerçek kirpiklere tek tek özel yapıştırıcısı ile yapıştırılır. Kişinin göz yapısına göre ipek kirpiğin uzunluğu ve kalınlığı belirlenir. Yaklaşık 1.5 - 2 saat süren uygulamanın sonucunda anlamlı bakışlar ortaya çıkar.

Kaş Tasarımı 

Kaş tasarım işlemi özellikle erkeklerinde ilgi noktası olmaya başlamıştır. Estetik açıdan kişiye özel yapılan işlemdir. Özellikle kalın kaşlı ve bozuk kaşlı kişilerin aldırmasında görünüm açısından fayda vardır. Kaş aldırma işlemini uzman bir kişi tarafından yapılmaktadır. Yanlış işlemler sonucunda kaş yapısında bozulma olabilir. 

Microblading 

Microblading 3D kıl tekniği, seyrek veya dökülen kaşları daha düzgün bir görünüme kavuşturmak için yapılıyor. Kaşların doğal görünümü bozulmadan, ten rengine ve saç rengine uygun bir renk seçilerek uygulanıyor. Microblading 3D kıl tekniğinde en önemli detay yüzün ve kaş şeklinin doğallığını bozmadan yapılmasıdır. 

İletişim

Adres: Göktürk Merkez Mh. Telekom Sk. Arcadium Life 1 İstanbul / Türkiye

Tel: 0530 876 28 89 

İnstagram: ferideecelebii

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.09.2019 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.