EYÜPSULTAN’DA ERZURUM COŞKUSU

03 Mart 2024 Pazar 22:22
1504 Okunma
EYÜPSULTAN’DA ERZURUM COŞKUSU

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı sebebiyle Eyüpsultan Erzurumlular Derneğinin Tertip Ettiği Gece Eyüpsultan kültür ve sanat merkezinde coşkuyla kutlandı.

Programa İstanbul Valisi Davut Gül , Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu  başta olmak üzere pek çok Sivil Toplum Kuruluşu başkanları Belediye Meclis üyeleri ve Eyüpsultanda yaşayan Erzurumluların katılımıyla gerçekleşti.

Program’da Eyüpsultan Erzurumlular Dernek Başkanı Ercüment Özaslan yaptığı konuşmada İstanbul Valisi Davut Gül ve Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Ak Parti Eyüpsultan ilçe başkanına bu güzel gecede Erzurumluları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Eyüpsultanlı Erzurumlular’ın Başkan Deniz Köken’e ilgisi yüksekti.

Erzurumlu yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede Erzurum’un 106. Kurtuluş günü doyasıya kutlandı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24