3. TÜRKİYE & AZERBAYCAN KARDEŞLİK ÖDÜLLERİ

Türkiye ve Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nin üçüncüsü bu yıl da çok ses getirecek.

09 Ağustos 2019 Cuma 18:16
1394 Okunma
3. TÜRKİYE & AZERBAYCAN KARDEŞLİK ÖDÜLLERİ

2017 yılında 40 kategoride ödül dağıtılan etkinlikte 2018 yılında 60 kategoride ödül dağıtıldı. Kardeşlik Ödülleri’nin Türkiye’de BHS Group organize ederken Azerbaycan’da İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği organize edecek.

Türkiye ve Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri kendine Türkiye ve Azerbaycan’daki ulusal ve yerel basının yanı sıra ulusal ve yerel yayın kuruluşlarında da oldukça fazla yer bulmakta.

Türkiye ve Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Azerbaycan ve Türkiye’deki sanatçıları, iş adamlarını, sporcuları ve basını bir araya getirme amacını daha önce gerçekleştirdiği iki etkinlik ile gerçekleştirdi. Bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek etkinlik ile bu başarısını pekiştirmeyi hedefliyor.

Türkiye ve Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri etkinliği, Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin tanınmış simalarının ve özel davetlilerin katılımı ile 3. kez sizlerle olacak. Tüm Azerbaycan ve Türkiye basını da geceye katılacak. Organizasyon öncesi ‘’Basın Lansmanı’’ ile organizasyona ait detaylar basın ile paylaşılacak. Kokteyl düzeni şeklinde organizasyonun tanıtım görselleri ile birlikte; etkinliğe katkıda bulunan sponsorların ve işbirliğinde bulunan kurumların katılım konuşmaları eşliğinde, açılış töreni gerçekleşecek.

İki ülkenin devlet erkanı’nın da katılacağı, en iyi isimlerin ödüllendirileceği 3. Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri; Sanat Camiasının önemli isimlerini tekrardan bir araya getirecek.

Grand Hyatt İstanbul'da gerçekleşecek etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için 0541 271 24 48 ve 0542 249 22 42 nolu telefonlar üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.08.2019 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.