Ankara'dan Kars'a rüya gibi bir yolculuk! Kış turizminin gözdesi; Doğu Ekspresi!

18 Aralık 2023 Pazartesi 11:25
12597 Okunma
Ankara'dan Kars'a rüya gibi bir yolculuk! Kış turizminin gözdesi; Doğu Ekspresi!

Dünyanın en iyi dört rotasından biri olarak gösterilen ve Ankara ile Kars hattında sefer yapan Turistik Doğu Ekspresi, seferlerine başladı. Unutulmaz bir deneyimin yaşandığı Turistik Doğu Ekspresi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ HANGİ GÜNLER?

Turistik Doğu Ekspresi trenleri, Ankara’dan 8 Mart 2024, Kars’tan 10 Mart 2024 tarihine kadar seferlerini sürdürecek. Ankara’dan pazartesi, çarşamba, cuma günlerinde, Kars’tan çarşamba, cuma, pazar günlerinde kalkış yapan Turistik Doğu Ekspresi'nin biletleri seyahat süresinden 30 gün öncesinde ve gece saat 02.00'dan sonra satışa çıkıyor.

TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ HANGİ İSTASYONLARDA DURUYOR?

Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde Erzincan, Erzurum istasyonlarında ve Kars-Ankara yönünde İliç, Divriği ve Sivas istasyonlarında gezi amaçlı duruşlar yapıyor.

TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ BİLET FİYATLARI

Turistik Doğu Ekspresi iki yataklı oda fiyatları, dönemsel olarak değişiyor. Düşük dönem oda ücreti 6 bin lira, normal dönem oda ücreti 8 bin lira ve yüksek dönem oda ücreti ise 12 bin 500 lira olarak uygulanıyor.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24