Deniz Köken Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi!

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ev sahipliğinde Ensari Konağı'nda Gazeteciler Günü Kahvaltı Programı gerçekleştirdi.

10 Ocak 2019 Perşembe 14:56
1005 Okunma
Deniz Köken Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi!

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ev sahipliğinde Ensari Konağı'nda Gazeteciler Günü Kahvaltı Programı gerçekleştirdi. Göktürk Dergisi olarak davet edildiğimiz etkinliğe biz de katılım sağladık. 

Etkinlikte AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken yaptığı konuşmada Eyüpsultan ile ilgili yapacağı birtakım çalışmalardan da bahsetti. Konuşmasına basın mensublarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başlayan Deniz Köken çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik çalışmaların da olacağından bahsetti. Eyüpsultan'ı daha iyi bir hale getirmek için basın ile daha iyi ilişkiler kuracağını belirten Deniz Köken parklarda Kadınlar Lokali kurmayı planladığından bahsetti. Bu proje ile kadınlarımızın evinden dışarı çıkararak sosyalleşmesini sağlamanın yanı sıra kendisi ve Eyüpsultan'a katkıda bulunmaları adına çalışmalar yürüteceğini de duyurdu. Eyüpsultan'ı tüm vatandaşların için yaşamın daha kolay olmasını sağlayacak projeler gerçekleştirileceği müjdesi de verildi.

Eyüpsultan'da bir müze müjdesi de veren Deniz Köken etkinliğe katılan tüm basın mensublarına teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit yaptığı konuşmada

" Bugün sizlerle bir organizasyonda beraber olalım, sizleri hatırlamış olmak istedik. Bugünkü davetimize icabet ettiğiniz ve bu sofrayı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Özellikle yerel basın çok önemli vazifeleri üstlenen ve çok önemli bir misyonu taşıyan bir kuruluş..Eyüpsultan'ın bir mahallesindeki, sokağındaki sorunu gündeme getirerek bizlerin o bölgedeki gözü ve kulağı olan, dolayısıyla o bölgede yapılacak yatırımlara yön veren önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Üstlendiğiniz bu görevden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Eyüpsultan'da 10 yıllık başkan yardımcılığı geçmişi olan, hayatını belediyeciliğe adıyan, yerel yönetimler konusunda tecrübesi tartışılmaz, Antalya, Erzurum ve Gaziantep gibi büyük şehirlerin genel sekreterliği gibi önemli bir misyonu yürüten Deniz Köken Eyüpsultan Belediye Başkan adayımız. Bu Eyüpsultan için önemli bir fırsat. Belediyeciliği biliyor. Eyüpsultan'ı biliyor. Görev aldığı illerde hayata geçirmiş olduğu çok önemli, çok başarılı projeleri var. İnşallah bu önemli projeleri Eyüpsultan'da da hayata geçireceğini temenni ediyor ve istiyoruz. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Bu dönemde Eyüpsultan daha çok projelerin, yatıırımların konuşulacağı bir ilçe olacak. Dünyanın en büyük havaalanı hemen yanı başımızda inşaa ediliyor. 3. köprü de yine aynı mesafede. Eyüpsultan gelişiyor. Gelişmeye de devam edecek. İnşallah bu gelişimde sizlerin ve bizlerin de bir payı olursa ne mutlu bize diyorum. " ifadelerini kullandı.

Etkinlik soru - cevap seansının ardından sona erdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.01.2019 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.