Zeynep Eronat İspanyoların Gönlünde Taht Kurdu

Zeynep Eronat İspanya’nın Ünlü  Dergisi Telenovela’ya Röpörtaj Verdi.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:20
2063 Okunma
Zeynep Eronat İspanyoların Gönlünde Taht Kurdu

Zeynep Eronat İspanya’nın Ünlü  Dergisi Telenovela’ya Röpörtaj Verdi.

Türkiyede yayınlandığı 2006-2008 yıllarında  reyting rekorları kıran “Sıla”dizisi İspanya da yayınlandığı günden beri büyük beğeniyle izleniyor.

Sıla dizisinde “Bedar”  karakterine hayat veren Zeynep Eronat İspanyol halkının gönlünde taht kurmayı başardı ve en çok sevilen oyuncu oldu.

zeynep eronat

İspanyol  halkının özel isteği üzerine İspanya'nın prestijli ve önde gelen dergilerinden Magazin Telenovela dergisi duayen oyuncu Zeynep Eronat ile bir röpörtaj gerçekleştirdi.

Zeynep Eronat’ın Magazin Telenovela dergisi ile yaptığı özel röpörtajı mayıs sayısında yayınladı ve İspanyol halkının  beyenisine sunuldu.

zeynep eronat

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.05.2019 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice .......... 2019-12-16 02:33:48

Dünyanın en iyi kalpli en dürüst en namuslu en açık sözlü insanı pardon meleyi 13 senelik emektarıyım birgün asık suratlı görmedim . O bir melekdir hiç bir zaman patron olmadı o herzaman tam bir abladır sırdaşı mükemmel bir insan evladı dır

Avatar
Hatice . 2019-12-16 03:09:06

Mükemmel ötesi bir insan 13 yıldır beraber çalışdık birgün yüzü asık görmedim tam bir insan evladı onu çok seviyorum o bir iyilik meleyi

banner23

banner24