PARA KUZENLERİ BULUŞTURDU

“Para Para” isimli şarkı çalışması için kuzenler bir araya geldi.

30 Mart 2019 Cumartesi 10:24
584 Okunma
PARA KUZENLERİ BULUŞTURDU

Yaptığı işlerle her zaman takdir toplayan ünlü Dj Ecem Aka, yeni çalışmasını Almanyada dans yaşantısından sonra müzik productor olarak çalışan Mr.Cap ve rap sanatçısı Sem-Sonic ile gerçekleştirdi. Tekli çalışmaları “Para Para” isimli eser söz ve müziği Mr.Cap ve Sem-Sonic imzası taşrken, 2645 Records bünyesinden müzik severlerle buluştu.

Almanya’da yaşayan Mr.Cap ve kuzeni Ecem Aka “Para Para” isimli şarkı çalışması için bir araya gelirken, başarılı rap şarkıcısı Sem-Sonic katılımıyla yaptıkları işin başarısını daha yukarılara taşıdılar. “Para Para” isimli esere FUEGO Club’de başarılı isim Ozan Kaan Erkan yönetmenliğide birde klip çeken usta isimler performanslarıylada beğeni topladılar. Biz çalışmayı yaparken çok keyif aldık ve eğlendik, müzik severlerde çok beğenecek eminiz. Bundan sonra keyif aldığımız eğlenceli şarkıları paylaşacağız. Sahnede bize özgü show ilede fark yaratacağız vurgusunda bulundular.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24