Nikah Masasında Terk Edilince Müziğe Sarıldı

10 ay önce "Aşk Rengini Gözlerinden Almış" isimli ilk şarkısını çıkaran genç solist Hüseyin Çalık, ikinci teklisini dinleyicilerine sunmak için gün sayıyor.

30 Aralık 2019 Pazartesi 10:42
660 Okunma
Nikah Masasında Terk Edilince Müziğe Sarıldı

Sözü ve müziği Hüseyin Çalık'ın kendisine ait şarkının adı 'Issız Yüreğim', Aranjesi ise; Fatih Bulut'un 'Çok Sevdim Yalan Oldu' adlı meşhur şarkısının düzenlemesini yapan ünlü aranjör Hüseyin Çeliker, imzası taşıyor. Taşkın Ceyhan'ın yönetmenliği yaptığı video klip şimdiden merak konusu oldu.

Yeni şarkısı ile ilgili düşüncelerini ifade eden Hüseyin Çalık, "Müzik benim için çok kıymetli. 1 yıl önce nikah masasında terk edildikten sonra müziğe sarıldım. İlk şarkımız 'Aşk Rengini Gözlerinden Almış' çok beğenilmişti. İkinci teklimiz 'Issız Yüreğim' de eminim çok sevilecek" dedi.

'Issız Yüreğim' şarkısının yeni yılda yayınlanması bekleniyor.


Hüseyin Çalık – Aşk Rengini Gözlerinden Almış:

https://www.youtube.com/watch?v=jNHm6ybY9k0

İsmail Gökgez

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2019 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24