Önceki Dönem AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken 31 Mart seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, seçim sonrası düzenlenen istişare programında Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleriyle buluştu.

07 Mayıs 2024 Salı 12:54
66682 Okunma
Önceki Dönem AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken 31 Mart seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

 5 yıl boyunca Eyüpsultan’a birlikte hizmet ettiklerini ve emek verdiklerini belirterek herkese teşekkürlerini iletti. Başkan Köken seçim sonuçlarının ertesi günü yine sokaklarda ve yine vatandaşın her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Deniz Köken, ‘31 Mart Yerel Seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun, vatandaş tercihini yapmış, iradesin sandığa yansıtmıştır. Bizlere düşen sandıktan çıkan mesajı çok iyi analiz etmektir. Özellikle belirtmek isterim ki sandığa katılım oranı İstanbul ilçelerine kıyasla ilçemizde çok düşük kalmıştır. Vatandaşı sandığa gitmemesi de demokratik bir tercihtir. Ancak bizler Cumhur İttifakı olarak bu aşamada  atılması gereken adımları hızlıca atacağız. Dün olduğu gibi bugünde vatandaşımızın yanında olacağız. Önümüzde uzun bir süreç var. Sabırla ve azimle Eyüpsultan için en iyisinin yapılması için hep birlikte mücadele edeceğiz.’

Eyüpsultan için varız

Başkan Köken, ‘Seçimlerden önce de söylediğim gibi Eyüpsultan benim evim, sokağım, dünüm bugünüm, yarınım. Ben Eyüpsultanlıyım. Bu kadim şehir için elimden geleni yaptım yine yapacağım. Cumhur İttifakı meclis üyeleri olarak gece gündüz demeden ilçenin refahı için çalışacağımızdan şüphem yok. Hepimiz Eyüpsultan için varız, onun için buradayız. Hep birlikte onlarca projeye imza attık. Büyük işler yaptık. İlçede kronik haline gelen onlarca sorunu çok kısa sürede çözüme kavuşturduk. Özellikle görev süresi boyunca pandemi ile iki yıl mücadele ettik. Tüm zorluklara rağmen bahane üretmeden çalıştık. Bundan sonra da hayra motor şerre fren olmaya devam edeceğiz.

Yeniden Başladık

31 Mart son değil bizim için yeniden başlangıç. Dün olduğu gibi bugünde çalışmaya devam edeceğiz. Gezmedik sokak, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmadan önümüze bakacağız. Yeniden Eyüpsultan diyerek çıktığımız bu yolda daha güçlü adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. 

Deniz Köken

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24