Yüksek Hizmet Kalitesiyle Kernek Halı Yıkamayla Tanışmaya Ne Dersiniz?

Gelişen ve değişen koşullar altında tüketiciye kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan Kernek Halı Yıkama Tesisleri 2007’den bu yana İstanbul geneline hizmet veriyor.

03 Haziran 2020 Çarşamba 14:17
1272 Okunma
Yüksek Hizmet Kalitesiyle Kernek Halı Yıkamayla Tanışmaya Ne Dersiniz?

Tüketici ve ülke menfaatlerini ön planda tutarak faaliyet gösteren Kernek Halı yıllık 120.000 m2 yıkama kapasiteli fabrikasında son derece temiz ve hijyenik ortamda yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Gelişen teknolojiye ayak uydurarak yeni yıkama araçları ve uzman personeliyle 7, yıldır hizmet veren Halı Yıkama Tesisi, tecrübesinden aldığı güç ile beklentilerinizi en üst düzeyde karşılamayı hedefleyerek, üstün kalite ve güvenilir hizmeti ayağınıza getiriyor.

Yüksek hizmet kalitesini standart hale getirerek İstanbul’un iyi halı yıkama firması olmayı misyonu haline getiren Kernek Halı Yıkama sağlıklı, temiz, hijyenik ortamlar yaratıyor. Kernek, %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tüm tüketicilerin gönlünde taht kurmayı amaçlıyor.

Kernek Halı Yıkama

Adres : Mithatpaşa Mahellesi Bahçeköy Cad. Sedef sok. No:11 Kemerburgaz/İstanbul

Telefon : 0212 360 38 44 - 0533 398 14 97

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.06.2020 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.