Gözler bu toplantıda! Okulların tatili uzayacak mı?

oronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı, bugün 13.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Toplantıda, okullardaki tatil durumu başta olmak üzere birçok konu görüşülecek.

25 Mart 2020 Çarşamba 10:39
639 Okunma
Gözler bu toplantıda! Okulların tatili uzayacak mı?

Gözler bu toplantıda! Okulların tatili uzayacak mı?

 Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı, bugün 13.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Toplantıda, okullardaki tatil durumu başta olmak üzere birçok konu görüşülecek. Toplantının ardından saat 19.15'de ortak bir basın toplantısı düzenlenecek ve 'Okulların tatili uzayacak mı?' sorusu da cevabına ulaşacak. Bilindiği gibi, Başkan Erdoğan, dün Bakan Ziya Selçuk ile bir telekonferans gerçekleştirmiş ve okullarda tatilin uzatılması durumuna ilişkin Bilim Kurulu Toplantısı'nı işaret etmişti. Erdoğan, "Bilim Kurulu 'Uzatılmasında fayda var.' diyorsa ona uyalım ama 'Bir hafta yeter.' diyorsa ona uyalım" sözlerini kullanmıştı.

Gözler bu toplantıda! Okulların tatili uzayacak mı?

Son dakika haberi... Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı, bugün 13.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Toplantıda, okullardaki tatil durumu başta olmak üzere birçok konu görüşülecek. Toplantının ardından saat 19.15'de ortak bir basın toplantısı düzenlenecek ve 'Okulların tatili uzayacak mı?' sorusu da cevabına ulaşacak. Bilindiği gibi, Başkan Erdoğan, dün Bakan Ziya Selçuk ile bir telekonferans gerçekleştirmiş ve okullarda tatilin uzatılması durumuna ilişkin Bilim Kurulu Toplantısı'nı işaret etmişti. Erdoğan, "Bilim Kurulu 'Uzatılmasında fayda var.' diyorsa ona uyalım ama 'Bir hafta yeter.' diyorsa ona uyalım" sözlerini kullanmıştı.

OKULLARDA TATİL UZAYACAK MI?

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından 19.15'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından ortak bir açıklama yapılacak. Bu açıklamada, 'Okullarda tatil uzayacak mı?' sorusu da yanıtına ulaşacak.

BAŞKAN ERDOĞAN DÜN NE DEMİŞTİ?

Başkan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile dün yaptığı telekonferans görüşmesinde, "Öncelikle tebrik ediyorum. Hayırlı olsun." dedi.

Uzaktan eğitim çalışmalarını kısmen takip ettiğini belirten Erdoğan, "Rabb'im tesirini halk etsin. İnşallah bu çalışma sistemiyle geleceğe yönelik çok çok farklı bir sistemi de oluşturmuş oluyoruz, oturtmuş oluyoruz ve bunun teknolojisini de inşallah zaten mevcut ama bunu da geliştirmek suretiyle artık okullarımızın şu dönemde oldu bu dönemde olmadı diye bir endişeyi taşımayacağız." diye konuştu.

Ziya Selçuk'un "Talimatınızı almak isterim. Bu hafta bizim, gelecek haftalarda tatil olacak mı, olmayacak mı konusunda müsadeniz olursa bir Bilim Kurulu ile görüşüp tatili uzatmak isteriz ama sizin talimatınız ne olur?" sorusuna Erdoğan, şu karşılığı verdi:

"Doğrusu Bilim Kurulu'yla da bir görüşüp yani gönlüm Bilim Kurulu'nun bu konudaki tavsiyesini çok önemsiyorum. Yani uzatılabilir de uzatılmayabilir de ama eğer Bilim Kurulu 'Uzatılmasında fayda var.' diyorsa ona uyalım ama 'Bir hafta yeter.' diyorsa ona uyalım. Çünkü işin ehli onlar. Dolayısıyla onların tavsiyeleri istikametinde gitmekte fayda var."

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24