Ak Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi Adayı Ümit Öner'den Kadınlar Günü Kutlaması

Ak Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi Adayı Ümit Öner Kadınlar Gününe Özel Göktürk’teki Kadınlara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Sayın Deniz Köken’in Selamlarını ve Hediyelerini İletti.

09 Mart 2024 Cumartesi 14:43
5714 Okunma
Ak Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi Adayı Ümit Öner'den Kadınlar Günü Kutlaması

Kadınlar, hayatın her alanında, yüklendikleri sorumlulukları hakkıyla ve başarıyla yerine getiren; her çağda üstlendikleri vazifelerle en büyük övgüleri hak eden, toplum mimarlarıdır.

Kadın; annedir, eştir, kardeştir, evlattır; hayatın her alanında baş tacımızdır.

Dünya tarihinde insan hakları temelinde kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olmak adına verdiği mücadelenin başlangıcı olan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ bu anlamda ayrı bir öneme sahiptir.

Ak Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı Ümit Öner bu güzel ve anlamlı günde , Göktürk'teki kadınlarımıza Eyüpsultan Belediye Başkanı Sayın Deniz Köken'in selamlarını iletti.

Onlarla resimler çekildi, sohbetler etti ve  kendilerine çiçek hediye etti.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2024 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24