Yenibosnanın En Olanaklı 4 Öğrenci Yurdu!

Yenibosna'nın en olanaklı öğrenci yurtları bu haberimizde.

17 Eylül 2018 Pazartesi 10:28
1149 Okunma
Yenibosnanın En Olanaklı 4 Öğrenci Yurdu!

1 –İstanbul Aydın Üniversitesi kız yurdu; kız öğrencilerin rahatlıkla misafir edilebilmesi, ders çalışabilmesi ve ailelerinin eksikliklerini hissetmemeleri açısından özel olarak tasarlanmış aydınlık ve ferah odalarda 1 – 2 -3 – 4 kişilik odalarda konuçlanma imkanı sunuluyor. Odalar özel olarak otel konforunda ve ev sıcaklığında tasarlanmış. Giriş – çıkış biometrik yüz okuma sistemlerince sağlanıyor ve ayrıca kamera takip sistemi ve güvenlik hizmeti de her daim kapıda konuçladırılıyor. Odalar günlük şekilde rutin olarak temizlenmekte. Yurtta revir odası, hoby alanı, spor salonu, etüt odası, kantin – kafeterya hizmetleri mevcut. Adresi: https://www.aydinuniversitesikizogrenciyurdu.com

Kız Öğrenci Yurdu

2 – Yenibosna Elit Kız Öğrenci yurdu; Kültür Üniversitesi’ne sadece 300 metre mesafede olan Yenibosna Elit Kız Öğrenci yurdu sizlere nakit, senet ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyor. Ayrıca deneyimli, güler yüzlü ve tecrübeli yönetim kadrosu da kız misafir öğrencilerin 7/24 her türlü derdine derman oluyor. Eğer kazandığınız üniversite Yenibosna semtine yakınsa siz de alanında uzman personel eşliğinde yönetilen bu yurtta aile sıcaklığında, disiplinli bir ortamda, güvenli ve huzurlu bir şekilde evinizdeymişçesine kalabilirsiniz. Elit kız apartları; tek kişilik ya da 2 – 3 kişilik odalar şelinnde kullanıma açıktır. Özel ve standart odalar şeklinde 2 gruba ayrılan bu odalarda; LCD tv, buzdolabı, baza yatak, çalışma masası, sandalye, fön makinesi, kitaplık bulunmaktadır.

Kız Öğrenci Yurdu

3 – İstanbul Maç kız öğrenci yurdu; 40 metre karelik alanlardan oluşan 20 adet birbirinden bağımsız kurulu odalarda kalabileceğiniz İstanbul Maç kız öğrenci yurdunda bir yandan eğitim hayatınızı sürdürürken bir yandan da sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda kalmanın keyfini yaşayabilirsiniz. 2007 yılından beridir İstanbul’da eğitim almak için konaklama ihtiyacı olan genç kızlara hizmet veren Maç kız yurdu; deprem yönetmeliğine uygun lüks daire statüsünde tasarlanmış. Isı ve gürültü yalıtımlı olarak inşa edilmiş olan bu yurtta her odada kişisel olarak kullanabileceğiniz çalışma üniteleri, yatak, buzdolabı, tv, kesintisiz internet hizmetleri mevcut.

Kız Öğrenci Yurdu

4 – Sudenaz Kız yurdu; Avcılar /Yenibosna’da konuçlanan Sudenaz kız yurdu İstanbul’da okuyan ve konaklayacak yer arayan kız öğrenciler için Yeni bosna civarında bulunan yurtlardan biri. Milli Eğitim Bakanlığın’ca resmi yurt statüsüyle onanan bu yurtta 24 saat takip sistemli güvenlik kameraları mevcut. Ayrıca yurt lokasyonu toplu taşıma araçlarına ve metrobüse çok yakın. Kültür Üni., Beykent Üni., Esenyurt Üni., Gelişim Üni., Arel Üni. gibi eğitim alanlarına çok yakın olan bu yurtta güven ve sıcaklık içinde kalabilirsiniz. Odalar son derece kullanışlı konforlu olmakla beraber içindeki aktiviteler; fitness, hobi + mutfak, etüt merkezi, yemekhane, ücretsiz wifi, odalarda telefon/tv, revir gibi hizmetlerle donanmıştır.

Kız Öğrenci Yurdu

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24