ÖSYM YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?

11 Haziran 2024 Salı 09:12
4143 Okunma
ÖSYM YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?

YKS sınav sonuç tarihi 2024 ÖSYM sınav takvimi ile belli oldu. Üniversite sınavının oturumları olan TYT, YDT sınavları 9 Haziran tarihinde sona erdi. YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite sınavı oturumlarının ardından gözler YKS sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. ÖSYM tarafından üniversite sınavı tarihi kamuoyuyla paylaşıldı. Peki, Temel Yetenek Testi - TYT, Alan Yetenek Testi - AYT ve Yabancı Dil Seviye Tespit Testi - YDT olarak üç oturumdan YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilip araştırılan 2024 YKS sonuç tarihi...

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu. ÖSYM, yaptığı duyuruya göre sonuçları 17 Temmuz’da açıklayacak

YKS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

YKS TYT,AYT ve YDT sonuçları erişime açıldığında, ÖSYM AİS üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapılarak öğrenilecektir.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24