UÇAN BALON ANAOKULU

Uçan Balon Anaokulu Göktürk'te

15 Eylül 2018 Cumartesi 12:19
1223 Okunma
UÇAN BALON ANAOKULU

Uçan Balon Anaokulu olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitim hayatlarına adım attıkları bu süreçte örnek bir eğitim anlayışıyla sevgi dolu bir atmosfer içinde düşünen, araştıran, inceleyen bununla birlikte mili ve manevi değerlerine sahip çıkan ayrıca kültürümüzden kopmadan çağa ayak uydurabilen bireyler yetiştirmek amacımızdır. Albert Einstein ’de dediği gibi ” Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. Her şeyden önce ” Mutlu çocuk ” anlayışı kurumumuzun ana prensibidir.

Eğitim Koordinatörümüz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin ilgi alanlarını belirleyerek, temalar doğrultusunda yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan, bilişsel gelişimi, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen bir eğitim programı hazırlanmaktadır. Günümüzde birden fazla dilin önemi büyüktür.

Bizlerde Uçan Balon Anaokulu olarak İngilizce + İspanyolca eğitimini vermekteyiz. Ayrıca okulumuzda; Drama, Müzik, Hareket Eğitimi, Gems Etkinlikleri, Scamper Çalışmaları, Fen ve Matematik, Akıl Oyunları, Bilim ve Deney, Satranç, Kavram Çalışmaları yapılmaktadır. Branş etkinlikleri uzman öğretmenler tarafından yapılmakta olup, çocuklarımızın kendilerini bu alanlarda geliştirip, ilgi ve yeteneklerine uygun olanları keşfetmeleri için olanak sağlanmaktadır.

Yenilen kadromuz, kurumumuz ve akademik programımızla 2018-2019 eğitim yılına dopdolu bir başlangıç yaptık. Kayıtlarımız devam etmektedir.

Uçan Balon Anaokulu

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Çamlık Caddesi No:15

Telefon: 0212 322 00 93

Web Sitesi: www.ucanbalon.com.tr

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.09.2018 12:53
Anahtar Kelimeler:
KemerburgazGöktürkEgitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.