Şebnem Özinal lise öğrencilerini kalbinden fethetti…

Ünlü Oyuncu Şebnem Özinal öğrencilerle buluşarak, anlamlı proje için hem öğrencilere destek verdi,hem de onlarla güzel bir gün geçirdi.

20 Nisan 2019 Cumartesi 12:32
970 Okunma
Şebnem Özinal lise öğrencilerini kalbinden fethetti…

Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen kapakları hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme sosyal sorumluluk projesine ünlü isimlerden yoğun ilgi devam ediyor. Bunlardan biri de Şebnem Özinal oldu.

Başarılı oyuncu topladıkları kapakları getirerek, sokak hayvanları için mama ve su kapları için dönüşüme verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şebnem Özinal fotoğraf isteklerini geri çevirmezken, “önümüzdeki günlerde yaz sıcakları çok olacak  kapımızın önüne bir kap su koyalım hayvanları ihmal etmeyelim” derken herkesi bu anlamlı projede yer almaya davet etti.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24