Dr. Öğretim Üyesi Beyza Toksoy Yazılarıyla Anne Çocuk Dergisi'nde

Dr. Beyza Toksoy Yazılarıyla Anne Çocuk Dergisi'nde...

25 Aralık 2019 Çarşamba 17:56
2601 Okunma
Dr. Öğretim Üyesi Beyza Toksoy Yazılarıyla Anne Çocuk Dergisi'nde

1978 yılında İstanbul’da doğdu. Beşiktaş Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra, 1996 yılında Marmara Üniversitesi Büro Yönetimi bölümünü birincilikle bitirip; 2001’de Anadolu Üniversitesi’nde İşletme lisansını tamamladı. 2013 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı’nda yüksek lisans çalışmasını tamamladı. 2019 yılında aynı üniversitede “Girişimci Kişilik Özelliklerinin Girişimcilik Niyetine Etkisinde Stratejik Güven ve Ortak Değerlerin Moderatör Rolü Üzerine Bir Araştırma” konulu doktorasını bitirdi.

Halen İstanbul Okan Üniversitesi’nde kadrolu Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. Maltepe Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü Danışmanı da olan Beyza Toksoy aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Marka İletişimi Bölümüne devam etmektedir. LÖSEV; Türkiye Anneler Derneği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yaşama Dokunanlar Platformu gönüllü üyesi olarak aktif görev almaktadır.

Çeşitli canlı yayın televizyon ve radyo programlarında konuşmacı olarak yer almakta; üniversite ve kurumların organize ettiği seminer, kongre vs. konuşmalar yapmaktadır. İş ve sanat çevresiyle yakın ilişkiler içerisindedir. Üniversite-sektör işbirliklerini başarıyla başlatıp, yürütebilmektedir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.12.2019 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24