Mete Gazoz Okçuluk Merkezi açıldı

Altındağ Doğantepe Mahallesi'ne inşa edilen Mete Gazoz Okçuluk Merkezi hizmete başladı. Altındağlı gençler tesise ve okçuluk sporuna büyük ilgi gösterdi.

31 Ocak 2022 Pazartesi 11:34
862 Okunma
Mete Gazoz Okçuluk Merkezi açıldı

Mete Gazoz Okçuluk Merkezi, Altındağ'a inşa edildi.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak olimpiyat şampiyonu olan milli okçu Mete Gazoz'un isminin verildiği dev tesis, yeni Mete Gazoz'lar yetiştirmek için kapılarını açtı.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Altındağ Belediyesi olarak yatırım alanında şampiyon olduğumuz gibi, çok yakında geleceğin şampiyonlarının da adresi olacağız inşallah. Çünkü şampiyonluk en çok Altındağ'a yakışır" dedi.

Mete Gazoz Okçuluk Merkezi açıldı

Örnek bir merkez

Okçuluk sporunun Ankara'daki merkezi olan tesisin tüm Türkiye’ye örnek olacağına inandığını söyleyen Başkan Balcı, "Milli okçumuz Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda, tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını ülkemize kazandırdı. Kazandığı altın madalya ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Mete Gazoz'un ismini verdiğimiz tesis, inşallah yeni milli sporcuların ve şampiyonların adresi olacak. Altındağlı gençlerimiz ilk günden o kadar büyük ilgi gösterdi. O kadar azimle sarıldılar ki oklara, temennimizin gerçek olacağına inancımız tam. Hepsine ilgilerinden ve azimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Altındağ’ın altın çocuklarıyla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Mete Gazoz Okçuluk Merkezi açıldı

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24