Sevim Kuruçay Çam ile Hamile Yogası

Baby House Anne Bebek Akademi olarak Göktürk'te hizmet vermeye devam ediyoruz. Merkezimizde sürekli etkinlikler ve seminerlerle annelerimize destek vermekten, yol gösterici olmaktan ve hep beraber eğlenmekten çok mutluyuz.

11 Ocak 2019 Cuma 18:37
1448 Okunma
Sevim Kuruçay Çam ile Hamile Yogası

Merhaba sevgili anneler,

Baby House Anne Bebek Akademi olarak Göktürk'te hizmet vermeye devam ediyoruz. Merkezimizde sürekli etkinlikler ve seminerlerle annelerimize destek vermekten, yol gösterici olmaktan ve hep beraber eğlenmekten çok mutluyuz.

Merkezimizde anne&bebek koçluğunu, hamile eğitimleri, hamile yogası, anne &bebek yogası, yenidogan bakımı, anne&bebek dansı, anne&çocuk dansı, ilk yardım seminerleri, bebek bakım semineri ve birçok hizmet vermekteyiz. Hamilelik hem çok keyifli bazen endişeli bir süreçtir. Bebegin sağlıklı gelişimi ve annemizin bu süreci en sağlıklı ve en az stresle geçirmesi çok önemlidir. Gebelik, mucizevi 9 aylık rüya gibi bir süreç.... Bu süreçte anne adayları yoğun hormonal, fiziksel ve ruhsal değişimler içerisindedir.Tüm bu değişimlere adaptasyonun sağlanması hem annenin hem bebeğin sağlığı için oldukça önemlidir.

Bu dönemde birçok organ ve sistemde olduğu gibi kas iskelet sisteminde de önemli değişiklikler meydana gelir. Gebelik sürecinizde bu değişiklikleri daha az ağrıyla, daha rahat, daha zinde ve mutlu bir şekilde geçirebilmek için profosyenel sağlık çalısanlarından hem teorik olarak gebelik sürecinizle ilgili gerekli anatomik bilgiyi alıp merak ettiklerinizi sorabilir, hem de bilinçli bir şekilde ve uygulamalı egzersizlerinizi yaparak sizin ve bebeğiniz için daha güvenilir ve sağlıklı bir gebelik geçirebilirsiniz. Merkezimizde hamile yogası Fizyoterapist Hamile Yogası Eğitmeni Görkem Şen tarafından verilmektedir. Çünkü sağlık ekibi olmamız hem güvenilir aynı zamanda oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmaktadır.

Yoga ve meditasyon çalışmalarıyla da duygusal ve ruhsal dengenizi kontrol altında tutarak mutlu bir gebelik geçirmiş olacak ve yeni doğacak olan o minik mucizenizi daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde karşılayacaksınız.

Fiziksel aktivite anneye stresle basetme becerisi sağlarken kuvvet ve dayanıklılığı artırır. Hamile yogası bedensel değişimlerin getirdiği bel -sırt ağrısı, nefes darliğı, endişe, uykusuzluk, depresyon, yorgunluk, varis, ödem, kramplar, mide yanmasi gibi rahatsızlıkların etkilerinin hafifleyip giderilmesinde çok büyük fayda sağlar.

Tüm gebelerimizi bilinçli egzersiz yapmaya, yoga ve meditasyon çalışmalarına katılmayı bekliyoruz. Anne adayı meditasyon ve nefes teknikleri ile rahatlama, yavaşlama, bırakma, bağ kurma ve derin gevşeme deneyimlerini bilinçli bir şekilde öğrenir ve diğer anne adaylarımız ile birlikte keyifli vakit geçirmek için HAMİLE YOGASI gruplarımıza bekliyoruz.

Baby House Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi 1. Ceviz Sokak. No. 7 Göktürk/Eyüpsultan

Telefon: 0535 564 44 37

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.01.2019 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24