Yönetim Kurulu Başkanımız Ümit Öner, Özel Rami Hastanesinde Operasyon Geçirdi

Ümit Öner, uzun zamandır yaşadığı deviasyon rahatsızlığı nedeniyle 26.02.2021 Cuma günü ameliyat oldu.

05 Mart 2021 Cuma 14:59
2745 Okunma
Yönetim Kurulu Başkanımız Ümit Öner, Özel Rami Hastanesinde Operasyon Geçirdi

Göktürk Dergisi, Anne Çocuk Dergisi (Ümit Öner Medya A.Ş.), GÖKİD (Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner uzun zamandır yaşadığı deviasyon rahatsızlığı nedeniyle Septoplasti operasyonu geçirdi. Operasyon Özel Rami Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aytekin Parmak ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Operasyon sonrası Ümit Öner, “Geçirdiğim operasyon öncesi ve sonrasında arayan, soran ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm sevenlerime, bizleri takip edenlere teşekkür ederim. Ayrıca Özel Rami Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aytekin Bey ve ekibine, hastane çalışanlarına ve hastanenin halkla ilişkiler müdürü Hilal Hanım’a titizlik ve ilgilileri için de teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. 

Göktürk Dergisi olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız Ümit Öner’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.03.2021 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24