Vardar Bulvarı yeni çehresine kavuşuyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın, ilçeye farklı bir görünüm, farklı bir güzellik katması amacıyla başlattığı “Prestij Caddeler” projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 17:27
878 Okunma
Vardar Bulvarı yeni çehresine kavuşuyor!

Proje kapsamında Vardar Bulvarı'nda sürdürülen çalışmalarda kaldırım düzenlemeleri yapıldı, altyapı çalışmaları ve yağmur suyu kanal çalışmaları tamamlandı.

Bu çalışmaların ardından bulvar üzerine aydınlatma direkleri monte edilmeye başlandı.

Bulvara, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 adet dekoratif aydınlatma direği konuldu. Aydınlatma sisteminin faal hale getirilmesi için ekipler tarafından 2 kilometrelik elektrik hattı döşendi.

ÖZEL OLARAK TASARLANDI

Vardar Bulvarı'na konulan aydınlatma direkleri özel olarak tasarlandı. Direkler hem kaldırımı hem caddeyi aydınlatacak tarzda çift konsollu olarak imal edildi.

Direk taşıyıcıları 3,5 metre boyunda, silindir şekilli, kaynaksız, özel kalıpta tek parça formda üretildi. Galvaniz direklerin üzeri yeni özel elektrostatik toz boya ile kaplandı.

Aydınlatma direkleriyle ilgili çalışmaların ardından ise ekipler tarafından son kat aşınma asfalt tabakası yapılarak çalışmalar tamamlanmış olacak.

PALMİYELERLE SÜSLENDİ

Bu arada Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bulvar üzerinde orta refüj peyzaj çalışmaları ve çiçeklendirme çalışmaları yaptı.

Ayrıca yine Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından şu ana kadar 95 adet palmiye ağacı dikildi. Devam eden çalışmalarda bulvara toplamda 165 adet palmiye ağacı dikilecek.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24