ÜMİT ÖNER MEDYA ve GÖKİD YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMİT ÖNER AK PARTİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTESİNDE YERİNİ ALDI.

20 Şubat 2024 Salı 21:43
4666 Okunma
ÜMİT ÖNER MEDYA ve GÖKİD YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMİT ÖNER AK PARTİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTESİNDE YERİNİ ALDI.

Ümit Öner Medya’nın sahibi ( Gazete Göktürk, Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi İmtiyaz Sahibi ) Ümit Öner aktif siyasete atıldı. Aynı zamanda GÖKİD (Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği )  Başkanlığını da yürüten Öner, yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıklamıştı.

Uzun süredir Ak Parti için Eyüpsultan bölgesinde çalışmalar yapan Ümit Öner, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Deniz Köken ile çalışmak için aktif siyasetin içinde olmaya karar verdi. Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyesi aday adayı olarak yola çıktı.

Bugün itibari ile açıklanan Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi meclis üye  listesinde yerini aldı. Kendisini tebrik ediyor; çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.02.2024 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24