Özlem Aktay ve ekip arkadaşları Azerbaycan'daki olayları anbean aktardı!

Azerbaycan’a Ermenistan tarafından gerçekleştirilen saldırıyı Özlem Aktay ateş hattından bildirdi!

19 Mayıs 2021 Çarşamba 15:25
994 Okunma

ATV muhabiri Özlem Aktay, Azerbaycan’da şehir merkezlerinin de hedef alınması üzerine yaşanan saldırıyı hakkında bilgileri aktarmak için saldırının yaşandığı bölgeye ekip arkadaşları ile gitti. Aktay ve ekip arkadaşları saldırının yaşandığı bölgeye giderken tekrar bir saldırı yaşanınca ateş hattında kaldılar. Ancak kayıttan çıkmayan Aktay ve ekip arkadaşları yaşananları anbean aktarmaya devam etti.

Yaşanan olaylar sonrası şehir merkezinde de birçok noktanın kapatılarak kontrol altına alındığını aktaran Aktay, canlı yayına bağlanarak “Bir insanlık suçunu kayda aldık. Tam da ortasındaydık. Gün boyu cephe hattındaydık ve daha güvenli bir nokta olan Gence şehrinde konakladık. ” dedi. Aktay, sonrasında o anları nasıl kaydettiklerini anlattı.

Görüntülerde çocukları telkin eden Aktay ailenin içinde olduğu paniği aktardı.

Yanının tamamı: https://www.youtube.com/watch?v=XdCEWin_4-Y

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 19.05.2021 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24