Nevaya İlaç Lansman Toplantısı Gerçekleştirdi

Nevaya İlaç'ın Sahibi ve Kurucusu Ayşe Ünal ve Plastik Cerrahi Günsel Turgut ile röportaj yaptık.

25 Temmuz 2023 Salı 12:41
2256 Okunma
Nevaya İlaç Lansman Toplantısı Gerçekleştirdi

Nevaya İlaç, sağlık sektöründe öncü bir konumda bulunan ve müşterilerine yüksek kalitede ilaç ürünleri sunan bir firma olarak faaliyet göstermektedir. Müşteri odaklı yaklaşımları, yenilikçi ürünleri ve kalite standartlarıyla sektörde güvenilir bir marka haline gelmiş bulunmakta.

Sağlık hizmetlerinde güvenilirlik ve etkinlik her zaman en önemli faktörlerdir. Bu bilinçle, tüm ürünlerini en son teknolojileri kullanarak titizlikle üretmekte. Üretim süreçleri, uluslararası standartlara ve kalite kontrol protokollerine tam uyumlu olarak gerçekleştirilir. Ürünlerin her bir aşamasında sıkı kalite kontrol önlemleri uygulanarak, en üst düzeyde güvenlik ve etkililik sağlanır.

Nevaya ilaç lansman toplantısı gerçekleştirdi.

Nevaya İlaç Sahibi ve Kurucusu Ayşe Ünal ve Estetik Plastik Cerrahi Gürsel Turgut ile röportaj yaptık. 

Nevaya İlaç Sahibi ve Kurucusu Ayşe Ünal

Ayşe Hanım, merhaba. Biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

Merhabalar, ben Ayşe Ünal. Nevaya İlaç Sağlık Ürünleri’nin kurucusu ve genel müdürüyüm. Bugün burda ekip arkadaşlarımızla tüm Türkiye’deki ekip arkadaşlarımızla birlikte yeni  nesil tedavi diye nitelendirdiğimiz  kök hücre tedavilerinden bahsediyoruz

Bunun yanı sıra Nevaya İlaç olarak bunların akabininde 2023 beklentileriniz nelerdir?

Biz Nevaya İlaç olarak hep yenilikçi tedavilerle ilgileniyoruz. Daha öncesinde herkesin bildiği gibi hyalurolik asit kolajen tedavilerimiz vardı. Prp tedavisiyle ilgileniyorduk. 2023 için özellikle kök hücre tedavisi ve egzozon tedavileriyle ilgili daha geniş çalışmalar yapacağız. Burda da genkord ile bir işbirliği içerisindeyiz.

Peki medikal estetik dışında aynı zamanda bu ürünleriniz ortopedide de kullanılıyor mu?

Evet, aslında bu kök hücre tedavilerinin en önemli özelliği her branşta bir tedaviye yönelik çözümlerinin olması. Ortopedik tedavi, üroloji, kadın doğum gibi birçok alanda birçok endikasyonla ilgili çözümler sunuyor. Bizde burda sektörde bir öncü olmak istiyoruz.

Ürünleriniz FDA onaylı mıdır?

Kesinlikle FDA onaylı, tabii ki sağlık bakanlığı’ndan onaylı ve pek çok sertifika sürecinden geçmiş ürünler

Son olarak Nevaya İlaç olarak sağlıkla ilgili eklemek istedikleriniz var mı?

Nevaya ilaç olarak biz doğru tedavileri, doğru çözümleri hastalara ulaştırmaya çalışıyoruz ve burada da en iyi laboratuvarlarda ve en iyi ürünlerle çalışıyoruz. O nedenle de genkord Türkiye’de en iyisi.

Plastik Cerrahi Gürsel Turgut ile Röportaj

Gürsel Bey, merhabalar. Bugün olan seminerin ana başlıklarıyla alakalı sizlerden biraz bilgi alabilir miyiz?

Merhabalar, bugün olan seminer konumuz özellikle son dönemin en popüler konularından biri olan rejeneratif tıpın hücre tedavili özellikle estetik ve ortopedi alanında kullanım alanlarını, buradaki yeniliklerle ilgili konularımız ve bunun üzerine konuşma yapıyoruz.

Peki yenilenen medikal estetik ürünleri ve şuanki uygulamalar hakkında biraz bilgi alabilir miyiz?

Şimdi özellikle hücre tedavileri ve kök hücre tedavileri özellikle medikal estetik ya da estetik alanda kullanılıp da elimizde en güçlü silah fibroplast dediğimiz bize kolajen üreten hücreler bu hücrelerin de geçmişten günüzüme geldikçe yenileniyor. İlk başta kulak arkası cildini alıyoruz oradan 6 haftalık bi hazırlık sürecinden sonra kullanıp öyle rejeneratif tıpte ve estetikte kullanıyorduk. Son zamanlarda sünnet derisi ya da alloblast dediğimiz ürün çıktı.  Şimdi genkord olarak yeni nesil bir hücre sistemi gündeme getiriyoruz. Çevresel faktörlerden etkilenmemiş çok güçlü ve aynı zamanda da dolgu haline getirebilen yeni nesil hyudroplastları çıkarıyoruz. Bugün ki diğer konumuz estetik ve antiejik alanda kullanmak üzere hazırlanmış yeni nesil hyudroplast dediğimiz bebeklerin kordonundan hazırlanan hücreler.

Medikal estetik dışında aynı zamanda ortopedide de kullanılıyor mu?

Elbette, hydroplastlar tabii ki ticari olarak çok fazla işlenilir ama rejeneratif tıp tarafından baktığımızda hyudroplastlar sadece yüzdelik amaçlarıyla kullanılmazlar. Tenis içi dirseği dediğimiz ya da bağ ve tendon yaralanması olan durumlarda da bunlar çokiyi kolajen üreten hücreler olduğu için bağ ve tendon yaralanması olan bölgelerde onarıcı hücre olarak kullanılmaktadır.

Nevaya İlaç resmi sitesi:

nevayailac.com

Nevaya İlaç resmi satış sitesi:

nevayastore.com

İletişim:

+90 212 322 0 333

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.07.2023 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24