Korkuteli 3. Eğitim Şenliğine Hazır

Korkuteli’ de 3. Eğitim Şenliği Etkinliği Başladı

30 Mayıs 2024 Perşembe 15:01
5923 Okunma
Korkuteli 3. Eğitim Şenliğine Hazır

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan “3. Eğitim Şenliği” düzenlenecek. Bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin sergilediği Korkuteli Eğitim Şenliği’ne bu yıl katılımın yoğun olması bekleniyor.

KORKUTELİ’DE ŞENLİK VE EĞİTİM BİR ARADA

Korkuteli’de 28 Mayıs – 7 Haziran 2024 tarihleri arasında Korkuteli Eğitim Şenliği düzenlenecek. Anaokulundan liseye kadar ilçedeki çocukların bir yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin sergilendiği şenlikte bilimsel, sanatsal, kültürel ve atölye çalışmaları ile öğretmenlerin canlı performansları sergilenecek. 28 Mayıs Salı günü Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda Çanakkale Müze Sergisinin açılışı ile başlayan etkinlik takvimi, bilgi yarışması , Kitap Fuarı, Öğretmenlerle Türk Halk Müziği Gecesi, Halk Oyunları ve Türkü Gecesi, Sinan Yağmurla Aşık Veysel’e Vefa Gecesi, Eğitim Şenliği ve Şiir Dinletisi programları ile bir kez daha gönülleri fethedecek.

TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak program ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bu yıl 3’üncüsünü düzenleyecek olduğumuz Korkuteli Eğitim Şenliği geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda dolu dolu geçecek. Eğitim şenliğinde ilçedeki tüm öğrencilerimizin yıl boyunca ürettiği bilimsel, sanatsal, kültürel ve atölye çalışmaları ile öğretmenlerimizin canlı performanslarının sergileneceği bir şenlik olacak. Küçük bir ilçede yapılan bu etkinliğin inşallah tüm Türkiye’ye yayılmasını ümit ediyoruz. 28 Mayısta Çanakkale Müze Sergisi açılışı ile startını verdiğimiz etkinlik 7 Haziranda sona erecek.” dedi.


 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24