Kemerburgazlılar dev iftar sofrasında buluştu

28 Mart 2024 Perşembe 11:33
470 Okunma
Kemerburgazlılar dev iftar sofrasında buluştu

Eyüpsultan’da Ramazan ayı boyunca her gün birden fazla noktada gerçekleştirilen birbirinden önemli etkinliklerin yanında, binlerce vatandaş da iftar sofralarında ağırlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve oruçlarını Eyüpsultan’da açmak isteyen binlerce kişiyi her gün Reşadiye Ortaokulu İftar Çadırında en güzel şekilde ağırlayan Eyüpsultan Belediyesi, bu kez Kemerburgaz Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı Eyüpsultan’da birbirinden önemli etkinlikler ve programlarla dolu dolu geçiyor. Söyleşiler, konserler ve çocuklar için eğlenceli aktivitelerin yanında binlerce kişilik iftar sofralarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve oruçlarını Eyüpsultan’da açmak isteyen vatandaşlar ağırlanıyor. Eyüpsultan Belediyesi, bu kez Kemerburgaz Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

DEV İFTAR SOFRASINDA BİRLİK VE BERABERLİK

Kemerburgaz meydanda kurulan dev iftar sonrasında bir araya gelen Kemerburgaz sakinleri, oruçlarını birlik beraberlik içerisinde açmanın huzurunu, mutluluğunu yaşadılar.

“RAMAZAN’DA İKİ BAYRAM KUTLAYACAĞIZ”

İftarda vatandaşlarla birlikte orucunu açıp sohbet eden Başkan Deniz Köken, iftar sonrası yaptığı konuşmada “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazanımızı mübarek kılsın. Ramazan’da inşallah iki tane bayram kutlayacağız. Birisi yirminci günü diğeri de otuzuncu günü. Bu beş yılda pandemiydi, depremdi derken bahaneler üretmeksizin hizmetler vermeye gayret ettik. İnşallah yeni dönemde de vermeye devam edeceğiz. Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24