Gökhan Kahyaoğlu Röportajı - Ece Yağmur

Diş Hekimliğinden şarkıcılığa

17 Eylül 2018 Pazartesi 17:24
1903 Okunma
Gökhan Kahyaoğlu Röportajı - Ece Yağmur

Diş Hekimliği ‘nden şarkıcı olma fikrine geçiş süreciniz nedir ? Kendinizden bahseder misiniz ? 

Diş hekimliği uzun yıllardır severek yaptığım ve içinde yine sanatsal unsurlar barındıran bir meslek… Aslına bakılırsa   bu geçiş, benim  er ya da geç yaşanmasını istediğim bir hayalimdi. Gerçekleşmesi için sabırsızlıkla beklediğim  yıllar boyunca  müzikle  hep iç içeydim ve lise yıllarından beri sürekli müzikal anlamda kendimi geliştirmeye ve ilerletmeye çaba sarf ettim. En nihayetinde kendi yazdığım ve bestelediğim şarkıların demo  versiyonlarını yapabilmek için başladığım aranjörlük eğitimim sürecinde durum iyice olgunlaştı ve ilk tekli şarkımızın yayımlanmasıyla müzikal serüvenime start vermiş oldum. Süreç boyunca gerçekten Türkiye ‘ nin en önde gelen müzik adamlarıyla tanışma fırsatı buldum ve bu ,   benim gibi bir müzik aşığı için bu paha biçilemez bir deneyim oldu.

Müzik ile alakalı eğitim aldınız mı?

Profesyonel anlamda ilk müzik eğitimim , diş hekimliği öğrenciliği zamanlarında başladı. İki  yıl boyunca gitar eğitimi aldım. Bu süreçte enstrumana ve müziğe olan açlığımdan günün büyük vaktini gitara ayırdım diyebilirim. Daha sonrasında  ise bir yıl kadar keman  , ve aranjörlük üzerine müzikal armoni ve nota bilgimi geliştirmek üzere eğitimler aldım.

Çalabildiğiniz enstruman var mı ?

En çok emek verdiğim ve en iyi çaldığım enstruman gitardır.  Ayrıca ud ,  bağlama , keman ve  piyano da çalabildiğim enstrumanlar…

Bir sanatçı ile düet yapsanız o kim olurdu ?

Burada joker hakkımı kullanmak ve iki isim vermek istiyorum . Öncelikle benim en çok kendisiyle düet yapmak istediğim kişi Sezen AKSU ‘dur.  Kendisine , tüm şarkılarına hayranım. Bence Türkiye için gerçekten çok kıymetli bir değerdir. Ve tabi ki TARKAN….

İleriye dönük projeleriniz var mı? Varsa neler ?

Aklımda birçok fikir ve proje var... Tabi ki bunların hepsi zamanla ve insanlar beni tanıdıkça hayata geçecek… Şuan için en büyük konsantrasyonum yeni şarkılarımı insanların   beğenisine sunmak ve nihayetinde güzel bir albümle bu süreci taçlandırmak…

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.09.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24