Gelinlik, Abiye ve Fantezi Kumaş için Doğru Adres: Prenses Tekstil

Prenses Tekstil 19 yıldır sizlerle...

16 Temmuz 2021 Cuma 15:04
1260 Okunma
Gelinlik, Abiye ve Fantezi Kumaş için Doğru Adres: Prenses Tekstil

2002 yılında Mehmet Bilgin tarafından kurulan Prenses Tekstil, bünyesinde geliklik ve abiye ürünleri toptan ve perakende satışlarıyla Sultanhamam'da hizmet vermeye başladı. Türkiye, Balkanlar, Baltık ve Arap ülkelerine hizmet veren Prenses Tekstil trendleri yerinde takip etmek için yurtdışı fuar ve etkinliklerde de ye ralıyor. Gündem renk, dantel-kumaş seçimlerinini titizlilikle ve kaliteden ödün vermeden gerçekleştiren Ar-Ge ekibiyle ortaya yenilikçi ve benzersiz ürünler çıkaran Prenses Tekstil günümüzde beş mağazası ile hizmet vermekte. Sultanhamam Mağazasıyla serüvenine başlayan Prenses Tekstil'in Sultanhamam'da ikinci bir mağazası yer alıyor. Diğer üç mağazası ise Mahmutpaşa, Nişantaşı ve İzmir'de yer alıyor.

Prenses Tekstil Hakkında

PRENSES TEKSTİL olarak müşteri memnuniyetini, kaliteyi, ekip ruhunu, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını hedef alarak gelinlik ve abiye dantel, kumaş sektöründe lider bir firma olmayı kendimize “VİZYON” edindik. Ayrıca belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde müşterilerimize, çalışanlarımıza, ülkemize kaynak ve değer yaratan, yenilikçi bir kuruluş olmayı kendimize “MİSYON” edindik.

Prenses Tekstil

Web Sitesi: www.mprenses.com/tr

Instagram: prensestextile

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.07.2021 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.