Eyüpsultan Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Fişek ikinci iş yerini Bağcılar’da açtı.

05 Şubat 2024 Pazartesi 21:07
1306 Okunma
Eyüpsultan Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Fişek ikinci iş yerini Bağcılar’da açtı.

Açılışa İyi parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, Defterdar Sosyal Yardımlaşma Derneği (DEFTER) Başkanı Hakan Nergis, Kumluca Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Mali Müşavir Adem Önder, Geçmiş Dönem Amasya İl Dernek Başkanı Birol Gegin, Sosyal Projeler Platformu Kurucusu Gülhan Akdeniz başta olmak üzere davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

Açılışta bir konuşma yapan Emel Bilenoğlu, “Mehmet bey hem arkadaşımız, dostumuz, hem de maneviyatı çok yüksek olan Şehit Aileleri Derneği Başkanıdır. Eyüpsultan’da ve çevresinde bulunan şehit ailelerinin yardımına koşmakta, onlara abilik, babalık yapmakta. Bu açıdan bu dükkanın açılışında bulunmak ve açılışını yapmak benim için çok büyük bir gurur. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Açılışta Kuran-ı Kerim okundu ve açılışın ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu..

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24