TÜRK TASARIMCI RECEP DEMİRAY, YENİ KREASYONUNU LONDRA MODA HAFTASI’NDA SERGİLEDİ.

TÜRK MODEL TUĞÇE ARAL’IN BAŞ MANKEN OLARAK PODYUMA ÇIKTIĞI DEFİLEDEN ELDE EDİLECEK GELİR İLE DİYARBAKIR’DA BİR KÖYE KÜTÜPHANE KURULACAK.

20 Şubat 2024 Salı 12:39
19809 Okunma
TÜRK TASARIMCI RECEP DEMİRAY, YENİ KREASYONUNU LONDRA MODA HAFTASI’NDA SERGİLEDİ.

Moda dünyasının önemli buluşma noktalarından biri olan Londra Moda Haftası’nda dünyaca ünlü markalar yeni kreasyonlarını sergiledi.  16-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenen moda haftasında, özel tasarımlarını sunan isimlerden biri de uluslararası modacımız Recep Demiray oldu. Geçtiğimiz yıl Milano Moda Haftası’nda koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Recep Demiray, bu kez İngiltere’nin başkenti Londra’da Türk moda rüzgârı estirdi.

Leonardo Royal Tower Bridge London Hotel’de düzenlenen defilede Recep Demiray, 2024 sonbahar-kış kreasyonunda yer alan 20 özel tasarımını görücüye çıkardı. Ünlü Türk model Tuğçe Aral, podyumda baş manken olarak yürüdü.  Giorgina Ferri sponsorluğunda yapılan defile, seçkin davetlilerden büyük alkış aldı. 

Defilenin finalinde konuklarını selamlayan Recep Demiray, Londra Moda Haftası’nda Türk bir tasarımcı olarak yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Defileden elde edilecek geliri kendisi için özel anlamı olan bir sosyal sorumluluk projesinde değerlendireceğini belirten Recep Demiray, “Londra’da ülkemi temsil etmekten dolayı çok gururluyum. Giorgina Ferri sponsorluğunda yaptığım bu defileden elde edilecek gelir ile memleketim olan Diyarbakır’da Selman Köyü Orta Okulu öğrencilerine bir kütüphane kuracağız” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24