Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu çifti tutuklandı

Reklam kampanyası yapacakları bahanesiyle yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandıran sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu tutuklandı.

06 Ocak 2024 Cumartesi 10:26
5687 Okunma
Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu çifti tutuklandı

Haklarında yurt dışına çıkış yasağı getirilen çift, dün Gürcistan'dan dönerken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alınmıştı.

Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandıran sosyal medya fenomeni Kıvanç ve eşi Beril Talu çifti tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REKLAM KAMPANYASI BAHANESİYLE YAKIN ÇEVRELERİNİ 150 MİLYON LİRA DOLANDIRDILAR

Sosyal medyada fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam kampanyası yapacakları bahanesiyle yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine çift hakkında soruşturma başlattı ve çift hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Dün öğlen saatlerinde Gürcistan'dan dönerken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alınan çift, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

TALU ÇİFTİ TUTUKLANDI

Sahtecilik Dolandırıcılık ve Bilişim Suçları Bürosu'na sevk edilen Talu çifti savcılık ifadesinin ardından "Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık" suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik Kıvanç ve Beril Talu'nun tutuklanmasına hükmetti. Tutuklanan Talu çifti ceza evine gönderildi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24