Serkan Can ‘Kusura Bakma’ diyor

Serkan Can ‘Acele’ ve ‘Ben Sustum’ isimli single çalışmalarından sonra, yeni akustik parçası ile ‘Kusura Bakma’ diyor.

19 Mart 2021 Cuma 09:22
1303 Okunma
Serkan Can ‘Kusura Bakma’ diyor

‘Islıklı Şarkılar’ ismini verdiği projesi için üç şarkısının stüdyo aşamasını tamamlayan Serkan Can'ın, serinin ilk şarkısı olan ‘Kusura Bakma’yı dinleyicilerle buluştu.

 Serkan Can’ın sözleri ve müziği kendisine ait olan ‘Kusura Bakma’ isimli şarkısına, gitarı ile yaptığı akustik versiyon, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Şarkının kayıt ve mix işlemlerini aranjör Ozan Sarıboğa yaparken, klibin yönetmenliğini Serkan Can’ın abisi olan, yönetmen Sinan Can yaptı.

Uzun yıllardır müzikle iç içe olan Can, pandemi sürecinde herkesin kendi içine döndüğünü, bu içe dönüş serüvenindeyse yeni şarkılar yarattığını söyledi. Müzisyen Serkan Can, hem şarkıları hem de dikkat çeken klipleriyle sevenlerin kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Kusura Bakma’nın akustik havasını, doğa ile iç içe bir klip ile taçlandıran şarkıcı, ıslıklı şarkılar serisinin diğer şarkılarını Nisan ve Mayıs aylarında, dijital platformlardan ve Youtube’dan dinleyicileri ile buluşturacak.

Serkan Can - Kusura Bakma ( .wav Format WeTransfer Linki )

https://we.tl/t-s2oGKip5bf

Serkan Can - Kusura Bakma ( Video Klip Youtube Linki )

https://youtu.be/ciR2bMrARXY

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.03.2021 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.