''HAYATIMIZIN DÖNÜM NOKTASI ACUN ILICALI''

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti Göktürk dergisinden müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu'nun konuğu oldu.

11 Mart 2019 Pazartesi 12:59
1212 Okunma
''HAYATIMIZIN DÖNÜM NOKTASI ACUN ILICALI''

Göktürk dergisinin Mart sayısı için Hakan Kanburoğlu'nun sorularını yanıtlayan Hatipoğlu çifti, ''Hayatımın dönüm noktası Acun Ilıcalı diyebilirim. Yaptığım işlerden evliliğime kadar her şeye dolaylı ya da bir şekilde vesile oldu, birçok şeyi ona ve onun içinde projelere borçluyum. Onun vizyonunu, her şeyini, bana yaptığı ağabeyliği hiç unutmam, benim için değerli.'' açıklamasını yaptı. 

''YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İÇİN DUASINI BEKLİYORUZ'' 
''HAKAN İKİNCİ ANNEDİR''

Lila adlı bebekleriyle ilgili açıklamalarda bulunan çift, '' Gizem benim için ikinci anne der. Lila’nın yüzünü göstermeye kıyamıyoruz, belli bir zaman içerisinde göstereceğiz, ne kadar saklayabiliriz ki ? Gözleri Gizem’e benziyor, inatçı olması da. Dediğim dedik bir bebek, kesinlikle annesine benziyor bu tarafı.  Duasını bekliyoruz, duayı yaptıktan sonra göstereceğiz, ağzı burnu Hakan’a benziyor, gülmesi babaya benziyor, baba gibi sosyal olacak. '' ifadelerini kullandılar.  

''İKİNCİ BEBEĞE YEŞİL IŞIK''



İkinci bebek sorularına Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti, ''  İkinci bir çocuğu istiyoruz ama zamanı var. Erkek çocuk olabilir fakat ben yine kız çocuğu istiyorum. Daha zamanı var, Lila okula başladıktan sonra kesinlikle bir çocuk daha istiyoruz. Çocuk öyle bir şey ki kız erkek diye ayıramazsınız, bizi ikinci bir bebek daha mutlu eder.'' cevabını verdi. 


''GİZEM'İN ADAP DIŞI ROLLERDE OYNAMASINI İSTEMEM''



Dizi projelerinden bahseden Gizem Hatipoğlu, ''Hürrem karakterini oynamak isterdim çok güçlü bir karakterdi.'' yanıtını verirken, Hakan Hatipoğlu, ''Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde yer almak isterim.'' yanıtını verdi. Ayırca Hakan Hatipoğlu, ''Gizem’e tabii ki yasak uygularım, adap dışı rollerde oynamasını istemem. Mesela fettan ve açık sahnelerin olduğu bir rolde Gizem’in oynamasını istemem.'' ifadelerini de kullandı. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2019 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.