Fahriye Evcen, Küçük Oğlu Kerem'in Yüzünü Gösterdi.

2017 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen, 1 yaşına giren küçük oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi. Oğlunun doğum gününü kutlayan Evcen, "Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim" derken minik Kerem, babasına benzetildi.

19 Ocak 2024 Cuma 10:28
32609 Okunma
Fahriye Evcen, Küçük Oğlu Kerem'in Yüzünü Gösterdi.

Dizi setinde başlayan aşklarını 2017 yılında nikah masasına taşıyan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz yıl ikinci oğulları Kerem'i kucağına aldı. Bu zamana kadar oğlunun yüzünü saklayan Evcen, kural bozarak doğum gününde oğlunu gösterdi.

Fahriye Evcen oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi: Çiçek kokulum benim -  Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

BABASINA BENZETİLDİ

Fahriye Evcen, 2. oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi

13,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlunun 1. yaş doğum gününü kutlayan ve ilk kez yüzünü gösteren Fahriye Evcen, "Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Minik Kerem'i görenler ise baba Burak Özçivit'e benzetti.

Burak Özçivit ise oğlu Kerem'le bir fotoğrafını yayınlayarak Kerem'im bugün 1 yaşında… Babasının aslanı. Nice senelere canımın içi" dedi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24