Berkay Tulpar ve Zeynep Köksaloğlu Evlendi!

Göktürk sakinleri ve genç işletmecilerden Estedesign Saç Ekim ve Estetik Merkezi’nde Saç Ekim ve Plastik Cerrahi Direktörü olarak çalışan Zeynep Köksaloğlu, Estedesign’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Berkay Tulpar ile hayatını birleştirdi.

20 Eylül 2018 Perşembe 17:21
2265 Okunma
Berkay Tulpar ve Zeynep Köksaloğlu Evlendi!

Göktürk sakinleri ve genç işletmecilerden Estedesign Saç Ekim ve Estetik Merkezi’nde Saç Ekim ve Plastik Cerrahi Direktörü olarak çalışan Zeynep Köksaloğlu, Estedesign’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Berkay Tulpar ile hayatını birleştirdi. KÖKSALOĞLU ve TULPAR ailesinin önde gelen isimleri ve dünyaca ün yapmış ülkemizi Avrupa ve Amerika’da başarıyla temsil eden birbirinden değerli doktorların ve çiftin yakın dostlarının katıldığı muhteşem bir düğün oldu.

Berkay ve Zeynep Tulpar çifti şehrimizin incisi boğazda, Fulya Terim’in organizasyonu ile düzenledikleri romantik bir düğünle dünya evine girdi. Prada’dan seçtiği damatlığı ile Berkay Tulpar, Vakko imzalı gelinliği içinde güzelliği ile gözleri kamaştıran Zeynep Köksaloğlu ve davetliler müzik eşliğinde gece yarısına kadar eğlendiler. Mutlulukları gözlerinden okunan çiçeği burnunda çift, düğünden hemen sonra balayını geçirmek için Bodrum ve Fethiye’yi tercih etti.

Göktürk Dergisi Ailesi olarak Tulpar çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.09.2018 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24